Obavijesti

Promo sadržaj

Probajte najbolji hot dog iz Fresh Corner kućica na Adventu diljem Hrvatske!

Probajte najbolji hot dog iz Fresh Corner kućica na Adventu diljem Hrvatske!
7

Spremate se na Advent u neki od hrvatskih gradova i pitate se gdje kvalitetno možete nešto pojesti i okrijepiti se?

Najbolji božićni ugođaj svakako potražite na Fresh Corner adventskim kućicama uživajte u najfinijoj blagdanskoj ponudi ukusnih i svježih hot dogova, toplih fritula, vrhunske kave i ostalih brojnih napitaka, a izdvajamo posebnu ponudu koja uz navedeno uključuje i neodoljive zimske cheeseburgere i hamburgere, sljemenski i zimski hot dog te hrskave krumpiriće. Osim na najvećem hrvatskom Adventu u Zagrebu, u prolazu Lovački rog (Jägerhorn), Fresh Corner kućice možete pronaći i na Adventu u Varaždinu, Puli i Osijeku.

Kako je hot dog najpoznatiji i svima omiljeni proizvod kupaca u Fresh Cornerima na Ininim maloprodajnim mjestima, INA se na adventskim kućicama potrudila dodatno obogatiti ponudu i prilagoditi je lokaciji te ukusima lokalnih stanovnika. Tako će se na Fresh Corner kućici u Varaždinu moći uživati u posebno pripremljenom hot dogu Hudi Varaždinec, u Zagrebu je uz zimski u ponudi i sljemenski hot dog, a posjetitelji u Puli i Osijeku uživat će u domaćem i adventskom izdanju svježe pripremljenih klasičnih hot dogova. Hot dog jedan je od Fresh Corner specijaliteta u čije je traženje najboljih omjera sastojaka utrošeno puno vremena te se priprema s posebnom pažnjom, a možete birati između više vrsta visokokvalitetnih hrenovki te peciva. Bez obzira na to koje pecivo odabrali, ono se tostira prije dodavanja hrenovke i umaka po želji, a odnedavno se u ponudi nalaze i brojni umaci koji će dodati novu dimenziju ovom ukusnom zalogaju.

7
| Foto: INA

Na svim lokacijama, uz odabranu ponudu pića čekaju vas i mini fritule s čokoladnim preljevom te hrskavi Crunch&Go čips u čak četiri različita okusa – slani, light, paprika, luk i kiselo vrhnje. Savršenu dozu energije donosi vam i Inin energetski napitak Jim, a možete birati između voćnog okusa tutti frutti i verzije bez šećera.

Zagreb, 04.12.2022 - Adventska kucica INA Fresh Corner

Oživite blagdansku čaroliju uz omiljeni hot dog ili neki drugi slasni zalogaj na Fresh Corner adventskim kućicama i okrijepite se toplim i hladnim napitcima. Ako ne stignete na Advent, omiljeni proizvodi čekaju vas u INA Fresh Cornerima diljem Hrvatske. Sretni blagdani!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve