Obavijesti

Promo sadržaj

Prodaja modernih stanova u Oroslavju i Krapinskim Toplicama

Prodaja modernih stanova u Oroslavju i Krapinskim Toplicama
8

MDK Građevinar, renomirana građevinska tvrtka iz Velikog Trgovišća, pokreće izgradnju modernih stanova u centru Oroslavja i centru Krapinskih Toplica, koji će od idućeg tjedna biti dostupni za prodaju

OROSLAVJE

Luksuzni i moderni Stanovi O & G bit će locirani na atraktivnoj lokaciji u višeetažnoj zgradi u centru Oroslavja, u neposrednoj blizini osnovne škole, srednje škole te vrtića.

Stambena zgrada, koja je projektirana s 23 stanova, nalazi se u Gajevoj ulici, po kojoj su stanovi i dobili ime. Pristup zgradi bit će iznimno jednostavan, kako za pješake, tako i za automobile, za koje će se osigurati prostrana garažna i vanjska parkirna mjesta. 

KRAPINSKE TOPLICE

Luksuzni i moderni Stanovi K & T bit će locirani na atraktivnoj lokaciji u centru Krapinskih Toplica, u neposrednoj blizini osnovne škole, vrtića te Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.

Kako bi se maksimalno iskoristio atraktivan oblik parcele, stanovi su projektirani tako da je zgrada maksimalno okružena zelenilom. Ukupno 24 stanova i poslovni prostor nalazit će se u velebnoj Ulici Antuna Mihanovića, a pojedini stanovi bit će, po potrebi, prilagođeni osobama s invaliditetom. Pristup zgradi bit će iznimno jednostavan, kako za pješake, tako i za automobile, za koje su predviđena prostrana garažna i vanjska parkirna mjesta.  

Osnovnu nosivu konstrukciju stambenih objekata na obje lokacije činit će sustav armirano-betonskih elemenata, a fleksibilnost stanova osigurat će se odvajanjem spavaćih soba i kupaonica od ostalih prostorija. Kretanje između etaža te lakoća i brzina pristupa svakom stanu bit će omogućena korištenjem dizala.

Estetika stanova dodatno će se naglasiti glavnim oblikovnim elementima pročelja, odnosno balkonima, izduženim prozorima i lođama, koji, svojim tlocrtnim varijacijama stanarima omogućuju naknadne preinake u prostornoj organizaciji stanova. Takvi otvori stvaraju dojam prozračnosti u interijeru te garantiraju izvrsno osvjetljenje.

Oblikovanje pročelja zgrada činit će klasična fasadna žbuka, koja svojom posebnom izvedbom daje efektan vizualni dojam.

Posebnu vrijednost pročelju zgrade u Oroslavju omogućit će naizmjenično postavljeni volumeni balkona, obavijeni metalnom opnom, koja stanarima jamči privatnost i opušteno uživanje na svježem zraku, dok će na zgradi u Krapinskim Toplicama  volumeni balkona i lođa kreirati pravokutne oblike.

Na zgradi u Oroslavju dostupni su dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi sljedećih veličina: 45,78 m2, 46,44 m2, 46,75 m2, 47,19 m2, 49,78 m2, 49,83 m2, 50,58 m2, 67,46 m2, 67,9 m2, 68,16 m2, 69,04 m2, 69,23 m2, 71,13 m2 , 76,46 m2, 95,93 m2, 98,59 m2, 73,14 m2, 73,61 m2, 76,46 m2, 77 m2, i 37 m2.

Na zgradi u Krapinskim Toplicama dostupni su stanovi sljedećih veličina: 50 m2, 56 m2, 65 m2, 70 m2, 91 m2, i 96 m2.

Stanovi će biti useljivi u 2023. godini. Svaki stan bit će dizajniran, i izgrađen, s ciljem postizanja dugoročne kvalitete i vrijednosti te pružanja svakodnevnog vizualnog i uporabnog zadovoljstva svojim stanarima.

 

Investitor i izvođač radova na projektima je tvrtka MDK Građevinar d.o.o. koja jamči kvalitetu u skladu s najvišim standardima struke. MDK realizacija projekata kreće s početnom idejom, prati kvalitetu i brzinu izvođenja radova tijekom cijelog projekta i završava estetskim detaljima u svrhu postizanja moderne, funkcionalne, ali ujedno i svevremenske, izgradnje. U svim fazama izgradnje MDK inzistira na transparentnosti i profesionalnosti, a, nakon završetka projekta, često nastavlja uspješnu suradnju i komunikaciju s klijentima putem usluge upravljanja objektima. Više podataka o tvrtki i ostalim stanovima u trenutnoj ponudi možete pronaći na www.mdk.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.