Obavijesti

Promo sadržaj

Proljetno preuređenje: 3 ideje kako da uredite kupaonicu iz snova, a da izgleda dizajnerski

Proljetno preuređenje: 3 ideje kako da uredite kupaonicu iz snova, a da izgleda dizajnerski

Budući da kupaonica predstavlja prostoriju u kojoj počinjemo i završavamo svoju dnevnu rutinu, ona bi trebala biti lijepo uređena da bi nam pružila opuštajuću atmosferu. U nastavku vam donosimo ideje za uređenje

VIDEO

Prema jednom istraživanju, čovjek prosječno u kupaonici provede 416 dana u životu. Preciznije, žene će potrošiti 456 dana a muškarci 373, što svakako ide u prilog tezi da u kupaonici provodimo mnogo vremena. U skladu s tim, ona bi trebala biti prostorija čijem uređenju treba pridati mnogo pozornosti, a dolaskom proljeća mnogi se odlučuju upravo za obnovu kupaonice. Evo nekoliko primjera najnovijih svjetskih trendova koje možete iskoristiti kao inspiraciju pri uređenju.

Funkcionalno, a dizajnerski

Lijepo uređena kupaonica predstavlja opuštajuću oazu u kojoj provodimo vrijeme kako bismo se makar na tren odmaknuli od svakodnevnih obveza i stresa. Prema tome, ne čudi što je mnogima to omiljena prostorija u domu. Većina kupaonica uređena je kombinacijom klasičnog i modernog stila, a dizajneri, osim miješanja stilova, predlažu igranje kontrastima, tako da sanitarije budu tamnijih nijansi a pločice i zidovi svjetlijih. Ako ne planirate preuređenje cijele kupaonice, evo prijedloga kako je osvježiti da zablista kao nova. Ugradbenu kadu obložite policama, koje će služiti kao dodatni skladišni prostor u koji možete odložiti omiljene šampone i ukrase. Predlažemo svakako i da razmotrite ideju u kojoj bi vaša kada postala mini knjižnica. Zamislite samo tek tu opuštajuću kupku s omiljenim štivom u ruci i zvucima glazbe u pozadini. Zvuči primamljivo, zar ne?

Uvijek u korak s trendovima

Urediti kupaonicu koja će se slagati s našim zahtjevima nije nimalo lak zadatak. Pri uređenju moramo zadovoljiti osnovni elementi rasporeda sanitarija, a važno je osigurati i dovoljan dotok svjetlosti. Bila kupaonica velika ili mala, sve popularnije walk in tuš kabine sa staklenim stijenkama stvaraju iluziju većeg i otvorenijeg prostora i svakako su veliki trend u uređenju. Praktične su i atraktivne, a ne zahtijevaju prilikom renoviranja velike zahvate. Prednost im je svakako brzo i lako čišćenje, a pogotovo ako je na stijenkama nanopremaz, koji štiti od nakupljanja kamenca i prašine. Uz walk in tuš sjajno će "sjesti" keramičke pločice mozaičnog uzorka, a Happy House nudi ih u mnogim modelima.

Koji uzorak odabrati?

Prilikom uređenja kupaonice teško je odlučiti kakvu biste htjeli jer ideja su tisuće a modela pregršt. Mnogi će danima, ako ne i tjednima, pregledavati različite kataloge i obilaziti prodavaonice u nadi da će pronaći savršen uzorak i vrhunsku kvalitetu zidne i podne keramike. Ako niste posve sigurni što želite, ponekad je rješenje čista klasika ili savjetovanje sa stručnjacima. Saloni luksuzne keramike poput Happy Housea na raspolaganje će vam, osim slavne talijanske keramike, staviti svoje iskusno osoblje, koji će savjetima zasigurno razriješiti vaše nedoumice prilikom uređenja. Primjerice, možda je upravo najnoviji svjetski trend u uređenju kupaonice, tropska plaža, sjajno rješenje za vas?

Zašto keramičke pločice Happy House?

Jedini dućan originalne talijanske keramike u Hrvatskoj osigurat će vam, osim vrhunske keramike, iznimno brzu isporuku i prijeko potrebne savjete. Kupite li keramiku na ovome mjestu, sigurni ste da će vaše pločice imati visok stupanj otpornosti na vodu i oštećenja. Cijelu ponudu možete pogledati na web stranici keramika.hr čiji proizvodi zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce. Happy House nudi vam širok raspon teksturiranih, odvažnih i estetski privlačnih keramičkih pločica koje i dizajneri interijera rado preporučuju. Uz njih i vrhunske majstore uređenje ne treba biti stresno.


 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini