Obavijesti

Promo sadržaj

Promjena je godišnjeg doba- kolagenom boostajte kosu, kožu i nokte!

Promjena je godišnjeg doba- kolagenom boostajte kosu, kožu i nokte!
6

Polako se pozdravljamo s toplim dijelom godine i ulazimo u hladniji. Kako se novo godišnje doba odražava na kosi, koži i noktima?

Koža je sivkasta,nokti skloni pucanju, a kosa kao da pada više. Vrijeme je za djelovanje! Djelovanje proizvodima iza kojih stoji dugogodišnje ispitivanje i čiji se rezultati vide već nakon 10 dana!

Magična riječ kolagen, koja se uvukla u naše uho, zapravo je ključna riječ za početak jeseni. Riječ je o nevjerojatno važnom proteinu koji se nalazi u vezivnom tkivu, hrskavici, kostima i tetivama. Tijelo proizvodi kolagen čitavog života, ali se proizvodnja s godinama usporava, pa je tijelu potrebna pomoć. Budući da se kolagen prirodno nalazi u koži, noktima i kosi, s godinama treba pojačati unos kolagena kako bi se udahnuo život kosi, ali i smanjili znakovi starenja. Kombinirate li ga s vitaminom C dodatno ćete pojačati elastičnost i hidrataciju kože, posebno na početku hladnijeg dijela godine kad je potrebno podignuti i imunitet.

Kolagen s hrvatskim potpisom!

Kolagen Boost je jedinstven kolagen na tržištu! Riječ je o inovativnom, visokoučinkovitom anti-age dodatku prehrani na bazi kolagena ribljeg podrijetla, koji u svojem sastavu ima msm, vitamin C, hijaluronsku kiselinu, biotin i cink. Ugodnog je okusa, u praktičnoj ambalaži s dodatkom čašice za doziranje dnevne preporučene doze. Namijenjen je svima koji žele održati ili popraviti zdravlje i ljepotu svoje kože, kose i noktiju kao i svima koji u ranoj dobi imaju probleme s kožom i aknama.

Kako djeluje?

Redovitim uzimanjem Kolagen Boost dubinski djeluje na zdravlje kože (koja postaje elastičnija i sjajna), jača kosu i nokte, sprečava stvaranje dubokih bora, povečava gipkost kože, znatno smanjuje njezinu suhoću, poboljšava čvrstoću i elastičnost kože te djeluje na gipkost zglobova.

Kako ga koristiti?

Kolagen Boost koristite u preporučenoj dnevnoj dozi od 50 ml (izmjerite priloženom plastičnom čašicom) koju konzumirajte jednom dnevno. Može se piti samostalno, prije jela  ili pomiješati u sok ili smoothie. Jedna boca je dovoljna za 10-20 dana.

Gdje kupiti?

Kolagen Boost možete kupiti u svim boljim ljekarnama i putem web shopa.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.