Obavijesti

Promo sadržaj

Prva farmaceutska e-loyalty aplikacija na hrvatskoj tržištu

Prva farmaceutska e-loyalty aplikacija na hrvatskoj tržištu
1

JGL+ aplikacijom do popusta u ljekarnama

JGL+ (JGL Plus) je novi program vjernosti i mobilna aplikacija riječke farmaceutske tvrtke JGL, koja omogućava korištenje kupona i skupljanje nagradnih bodova za ostvarivanje popusta na JGL proizvode u ljekarnama i druge pogodnosti. JGL+ aplikacija, osim popusta, objedinjuje i novosti iz JGL Obitelji, blogove, informacije o proizvodima i drugi interaktivni sadržaj.

Radi se o prvom farmaceutskom programu vjernosti na hrvatskom tržištu, koji povezuje digitalne kanale i popuste u ljekarnama s e-kuponima. Proteklih mjesec dana je provedeno beta testiranje aplikacije, u kojem je sudjelovalo više od 50 članica JGL-ovog kluba za roditelje i trudnice „Mamina škrinjica“, iz Zagreba i Rijeke. Tijekom testiranja, korisnici su ostvarivali pravo na popuste za tri artikla u odabranim ljekarnama u Zagrebu i Rijeci, a nakon uspješnog testiranja, svi zainteresirani mogli su preuzeti aplikaciju u Google Play trgovini. 

Tijekom prosinca svi korisnici moći će iskoristiti kupone na brendove u aktivnim kampanjama, poput Alfabiotika, Prolifea, Aqua Marisa, Normije, Reflustata i Magnezij TOP Direkta, za što trebaju preuzeti aplikaciju, registrirati se i preuzeti kupone. Određeni kuponi su omogućeni automatski u aplikaciji već nakon registracije, a neke će trebati potražiti po JGL-ovim web stranicama i društvenim mrežama.

Popusti se, za sada, mogu realizirati u ljekarnama Pablo diljem Hrvatske, a uskoro i u ostalima koje će sudjelovati u programu.  Do kraja prosinca se očekuje i verzija aplikacije za Apple uređaje, pa će u programu vjernosti moći sudjelovati i iPhone korisnici. Aplikaciju je JGL razvio u suradnji s riječkom IT tvrtkom Exevio. 

Više o JGL+ i upute za korištenje na www.jgl.hr/jgl-plus

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.