Prvi puta u Hrvatskoj pokretom upravljana kampanja | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi puta u Hrvatskoj pokretom upravljana kampanja

Prvi puta u Hrvatskoj pokretom upravljana kampanja
4

A1 Hrvatska i Go2Digital kreirali su prvu hrvatsku pokretom upravljanu interaktivnu kampanju

Za potrebe lansiranja novog portfelja mobilnih, fiksnih i TV usluga uz MOZAIK pogodnosti, a pod “Ti povezuješ” krovnim kreativnim konceptom nastalog u suradnji s agencijom BBDO, povezali smo ljude na različitim lokacijama.

Cilj kampanje je bio dodatno potaknuti korisnike na interakciju te ih usmjeriti u A1 poslovnice kako bi se povećao broj posjeta prodajnim mjestima.

U skladu s komunikacijom novog portfelja A1 usluga željelo se naglasiti da digitalna tehnologija unaprjeđuje životni stil, međutim ne može zamijeniti stvarnu osobu i društvo. Telekom industrija omogućava povezivanje, no, ljude ipak povezuju samo ljudi i to se jasno demonstriralo.

Kao rješenje odabrali smo mehaniku „live stream“ slagalice u parovima koju su prolaznici mogli odigrati na 8 lokacija u 5 gradova. Međusobno su bili povezani korisnici iz Zagreba, Splita, Osijeka i Rijeke. U periodu od 12 dana slagalica je odigrana ukupno 1048 puta.

Slagalicom se upravljalo pokretom preko napredne tehnologije uz koju su igrači imali i dodatnu mogućnost standardne touch mehanike.

„Contactless“ mehanika se temelji na „motion control“ tehnologiji, gdje sudionici kretnjama ruku upravljaju sadržajem na ekranu bez dodirivanja uređaja. Opcija „live stream“ omogućila je da se korisnici iz različitih gradova kroz ekrane Go2Digitala gledaju u realnom vremenu te koordinirano rješavaju zadatak. Najbrži par osvojio je pametan telefonom dok su svi sudionici osvojili promotivne kupone s kojima su preuzeli nagradu u najbližoj A1 poslovnici.

Više o Go2Digitalu na https://www.go2digital.hr/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Sports Mode EON TV-a privukao brojne nogometne obožavatelje tijekom nogometnog prvenstva
PROMO

Sports Mode EON TV-a privukao brojne nogometne obožavatelje tijekom nogometnog prvenstva

Posebnost opcije Sports Mode je u tome što svim sportskim obožavateljima i analitičarima omogućava detaljno praćenje statistike, poretke, analize te sve ostale ključne detalje natjecanja i to u realnom vremenu

Otvorene još jedne plodine u Poreču
PROMO

Otvorene još jedne plodine u Poreču

Istra je dobila još jedan moderan supermarket Plodina, otvoren u subotu u Žbandaju blizu Poreča. Treći je to supermarket Plodina u Poreču, a ukupno 138. u cijeloj Hrvatskoj.
Uz Mastercard ostvarite 25% povoljniji smještaj u urbanoj oazi Hotela Zonar Zagreb
PROMO

Uz Mastercard ostvarite 25% povoljniji smještaj u urbanoj oazi Hotela Zonar Zagreb

Popust vrijedi za smještaj u sobama i apartmanima Hotela Zonar do 29. studenog ove godinePopust vrijedi za smještaj u sobama i apartmanima Hotela Zonar do 29. studenog ove godine