Obavijesti

Promo sadržaj

Pulse Shake liofilizirani smoothie: Superhrana za Vaše zdravlje i fitness ciljeve

Pulse Shake liofilizirani smoothie: Superhrana za Vaše zdravlje i fitness ciljeve
3

U svijetu ubrzanog načina života i visokih zahtjeva naših tijela, pronalaženje brze i zdrave prehrambene opcije postaje sve važnije

Pulse Shake liofilizirani napici su inovativno rješenje koje vam omogućava da brzo i jednostavno unesete obilje hranjivih tvari u svoj organizam.

Proteins & Omega Smoothie je stvoren kako bi zadovoljio potrebe modernog čovjeka koji želi brinuti o svom tijelu, bez kompromisa po pitanju ukusa i praktičnosti. Sastoji se od pažljivo odabranih sastojaka koji su liofilizirani kako bi sačuvali sve svoje nutritivne vrijednosti.

Sastojci Pulse Shake Preoteins & Omega Smoothia

Liofilizirani proteini graška - grašak je izvrstan izvor biljnih proteina i bogat je esencijalnim aminokiselinama koje su ključne za oporavak mišića i održavanje mišićne mase.

Proteini konoplje - konoplja je poznata po visokom udjelu proteina i omega-3 masnih kiselina. Ovi proteini su lako probavljivi i pružaju potrebne nutrijente za izgradnju mišića i očuvanje zdravlja.

Chia sjemenke - su bogate vlaknima, antioksidansima i omega-3 masnim kiselinama. Pomažu u održavanju zdravog srca, probavnog sustava i punjenju tijela energijom.

Zelena banana - je izvor vitamina C, vlakana i kalija. Pomaže u održavanju ravnoteže elektrolita i podržava zdravu funkciju mišića.

Kokosovo brašno - dodaje bogat okus i pruža zdrave masti koje pomažu u održavanju energije i osjećaja sitosti.

Pulse Shake Proteins & Omega Smoothie je jednostavan za pripremu - samo ga pomiješajte s mlijekom ili biljnim mlijekom po želji, ili ga dodajte u svoje omiljene žitarice ili jogurt. Ovaj napitak nije samo ukusan, već je i bogat proteinima, vlaknima i omega-3 masnim kiselinama, koje su ključne za održavanje zdravlja.

Osim toga, Proteins & Omega Smoothie je idealan izbor nakon treninga, jer pomaže u brzom oporavku mišića i pruža potrebne hranjive tvari. Također je izvrsna opcija za vegane koji često trebaju dodatni izvor proteina, a ne žele se oslanjati na životinjske izvore.

Uzmite kontrolu nad svojim zdravljem i fitness ciljevima s Pulse Shake Proteins & Omega liofiliziranim smoothiejem. Ovaj napitak je prava superhrana za sve koji traže brz, ukusan i nutritivan način da unesu više proteina i omega-3 masnih kiselina u svoju prehranu. Isprobajte ga danas i osjetite razliku u svom tijelu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin