Obavijesti

Promo sadržaj

Putujete li do Praga ili Chicaga, uzmite putno osiguranje

Putujete li do Praga ili Chicaga, uzmite putno osiguranje
4

Kratak, ali sladak uskršnji blagdan dobar je razlog za ugrabiti još koji dan godišnjeg i otputovati. Bilo da ste odabrali Provansu ili dvorce Bavarske, putovanje od nekoliko dana divan je poklon za obitelj ili prijatelje

Kratak, ali sladak uskršnji  blagdan dobar je razlog za ugrabiti još koji dan godišnjeg i otputovati nekamo.  Bilo da ste odabrali Provansu ili dvorce Bavarske, putovanje od nekoliko dana divan je poklon za obitelj ili prijatelje. Uzimate „last minute“ put i pakirate kofere. Provjeravate putovnice. Obavještavate rodbinu o vašem izbivanju. Rodbina vam zavidi. Susjeda ima ključ. Zalit će cvijeće i nahraniti mačku. Sve je tu, ali…kao da ste nešto zaboravili, no ne znate što… Putno osiguranje je to!

Kome treba putno osiguranje

Odgovor je jednostavan: svima koji putuju.  Bilo da je riječ o vikend – skijanju u Austriji ili dvotjednoj pustolovini u Južnoj Americi,  godišnjem u Pragu ili dužem boravku u Chicagu, osiguranje vam treba jer nikad ne znate što se može dogoditi. Recimo da se razbolite u Budimpešti. Ili slomite nogu na skijanju u Austriji.  To i nisu tako nevjerojatni događaji, no bez osiguranja bit će jako skup udar na vaš džep. 

Koja je stvarno vjerojatnost da će vam se na putu nešto ozbiljno dogoditi? Mala ili nikakva, statistički (osim gubitka prtljage što i nije tako rijedak slučaj na letovima). Iskustveno, birate između glavobolje koju ćete zadobiti brinući se i nesmetanog uživanja u putovanju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Što sve putno osiguranje pokriva

Putno osiguranje obuhvaća četiri vrste osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja. Sami kreirate svoju policu putnog osiguranja odabirom pokrića koja trebate.  Ako vodite obitelj, zgodno je uzeti policu obiteljskog putnog osiguranja koja je povoljnija od pojedinačne.

Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove liječenja u inozemstvu i lijekova koje vam propiše liječnik, medicinski prijevoz, troškove spašavanja u cijelom svijetu, hitne stomatološke intervencije   i troškove prijevoza iz inozemstva u hrvatsku bolnicu. U slučaju nezgode ili bolesti u inozemstvu hitno potrebnu zdravstvenu uslugu možete zatražiti besplatno, pozivom na UNIQA SOS telefon koji će vas uputiti do najbližeg liječnika. SOS telefon dostupan je 24 sata dnevno.

Osiguranjem od nezgode pokrili ste najneugodnije rizike: invalidnost ili smrt.  

Osiguranje prtljage nadoknadit će vam štetu u slučaju gubitka, krađe ili nekog drugog nenadanog događaja zbog kojeg ste ostali bez svog kofera. 

Oni koji često putuju mogu ugovoriti jednogodišnje putno osiguranje kojim ostvaruju zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo.  

Policu putnog osiguranja složite sami s pokrićima prema vašim željama i potrebama, i to u svega par klikova. Neka vaš odmor bude rezerviran samo za uživanje. Kreni!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive