Obavijesti

Promo sadržaj

Računi za struju 0€? Moguće je!

Računi za struju 0€? Moguće je!
9

Kućanstvo iz Jastrebarskog već nekoliko mjeseci nema troškova struje

U jeku energetske krize, logično bi bilo da su nam računi za električnu energiju sve viši. Naša sugovornica Nada Srebrnić iz Jastrebarskog uvjerava nas kako tome ne mora biti tako.

“Već tri mjeseca su mi računi za struju 0€. Kako? Jednostavno, ugradila sam solarnu elektranu”, sa smiješkom odgovara gospođa Srebrnić.

Iako je početna investicija visoka, efekt postavljanja solarne elektrane, kako kaže, vidi se već na prvom računu za struju.

“Solarna elektrana je instalirana 24.4.2023. te je već račun za travanj bio niži. Proizvodim oko 700 kwh mjesečno i to je sasvim dovoljno za moje potrebe”.

Povrat na investiciju očekuje u roku od pet do šest godina.

Za samo postavljanje odlučila se za tvrtku Energycom iz Zagreba jer je smatrala da je njihova ponuda bila prilagođena upravo uz vrlo realne cijene, a uvjerila se i u njihovu profesionalnost i kvalitetu.

“Čim sam dobila dozvolu od HEP-a, Energycom je došao postaviti elektranu, taj dio sam najkraće čekala. Zapravo je najdulji period čekanja na dozvolu, oko dva mjeseca. Nakon toga je sve išlo glatko”, objašnjava Nada.

Račune od 0€ već dva mjeseca dobiva i Anđelko Jurman iz Krapine koji je također nedavno ugradio solarnu elektranu s tvrtkom Energycom.

“Proizvodimo oko 1 Mwh, što je i više nego dovoljno za naše kućanstvo. Višak ćemo potrošiti u studenom i prosincu kad planiramo prebaciti grijanje s plina na elektranu”, objašnjava nam Anđelko. “Ugrađivanje elektrane bila je jedina logična odluka jer su poskupljenja sve veća, a očekujem i dodatno poskupljenje struje u narednim godinama”.

Slaven Crnjac iz Hrastine Samoborske ugradio je elektranu s tvrtkom Energycom na preporuku prijatelja i poznanika prije desetak dana.

“S obzirom na stanje u svijetu, cijene električne energije samo će rasti. Dugo sam vagao, ali naposljetku sam se odlučio na postavljanje solarne elektrane i sretan sam što jesam. Prijatelji su mi preporučili Energycom i zbilja su se pokazali kvalitetnima, susretljivima i brzima. Najdulje se, zapravo, čekaju sve dozvole. Jedva čekam vidjeti benefite na svojim sljedećim računima”, spremno nam odgovara Slaven.

Energycom je u potpunosti hrvatska tvrtka koja pod svojim krovom ima sve, od prodaje, projektanata, inženjera i montera, a instaliraju solarne elektrane diljem Hrvatske. Nenad Šarančić osnovao ju je 2015. godine, a do sada su postavili više od 25 000 solarnih panela te svojim klijentima jamče profesionalnost, izvrsnost i kvalitetu, uz pristupačnu cijenu.

“Želimo omogućiti kućanstvima lak prijelaz na solarnu energiju jer je ona budućnost. Drago nam je da nas naši klijenti preporučuju i da imaju povjerenje u našu kvalitetu. Do 1. listopada nudimo i 5% popusta za sve koji žele ugraditi svoju solarnu elektranu, kako bi taj inicijalni trošak bilo lakše podnijeti”, zaključuje Nenad Šarančić.

 

Izračunajte koliko bi iznosio vaš račun za električnu energiju nakon postavljanja solarne elektrane. (Link - https://energycom.hr/kalkulator.html?utm_source=24sata&utm_medium=native&utm_campaign=jesenska2023)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.