Obavijesti

Promo sadržaj

Radite li dovoljno na očuvanju vlastitog zdravlja?

Radite li dovoljno na očuvanju vlastitog zdravlja?
2

Kako stiže jesen tako ćemo i sve više boraviti u zatvorenim prostorima, a mogućnost prijenosa virusa i bakterija sve je veća. Prevencija je uvijek bolji izbor od liječenja, a upravo tu najviše možemo sami napraviti

Kako bi bilo dobro u što većoj mjeri odbaciti štetne navike, posvetiti se zdravoj i uravnoteženoj prehrani te se redovito baviti fizičkom aktivnošću valjda ne treba previše naglašavati. Riječ je osnovi našeg sveukupnog zdravlja na koju sami možemo najviše utjecati.

Nekvalitetna prehrana uskraćuje našem organizmu prijeko potrebne mirkonutrijenata odnosno esencijalne vitamine i minerale i čini nas podložnijima infekcijama i usporava oporavak. Osim loše prehrane tu je i cijeli niz dodatnih faktora koji štete našem zdravlju, a koje je zbog užurbanog i modernog načina života ponekad teško izbjeći. To su u prvom redu stres i nedovoljan odmor ili san te općenito nedostatak rekreacije i boravka na svježem zraku.

Očuvanje našeg zdravlja

S obzirom na to da smo već gotovo dvije godine suočeni s epidemijom i rastućim problemom očuvanja zdravlja, posebno starijih osoba, sve više pozornosti se pridaje upravo prevenciji. Uz gore navedene savjete, nužno je ne odgađati redovite posjete liječniku i redovito se kontrolirati u slučaju kroničnih bolesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Našem organizmu možemo pomoći i dodatnim unosom važnih nutrijenata čiji manjak i neravnoteža itekako utječe na cjelokupno zdravlje. Na policama ljekarni možemo pronaći velik broj dodataka prehrani  koji sadrže sastojke koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu energije.

Prva linija obrane imuniteta

Poznati Imunosal proizvodi za imunitet odlikuju se svojim cjelovitim sastavom koji uz beta-glukan sadrže zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala te drugih mikronutrijenata koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, ali i smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu energije.

Za odrasle su najprepoznatljivije Imunosal kapsule, proizvod s čak 900 mg beta-glukana u dnevnoj dozi, koenzimom Q10 te bogatom kombinacijom vitamina i minerala. Za osobe zrele životne dobi tu je Imunosal Senior, proizvod čiji je sastav složen tako da odgovara upravo potrebama tog životnog razdoblja, a doziranje se ovisno o potrebama može prilagoditi na 1 do 3 kapsule dnevno. Proizvod sadrži čak 30 mg važnog koenzima Q10 za kojeg je dokazano da značajno opada u starijoj životnoj dobi.

1000 mg vitamina C

Noviji član obitelji nešto je drukčiji. Riječ je Imunosal C-1000 kapsulama, proizvodu koji u preporučenoj dnevnoj dozi ima čak 1000 mg vitamina C, ali i pojačane doze drugih vitamina i minerala. Sva tri navedena proizvoda razvijena su i proizvode se u Hrvatskoj!

Svi proizvodi iz Imunosal linije se mogu nabaviti u ljekarnama bez recepta ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr,  a više informacija možete potražiti na službenim stranicama Pharmoval proizvoda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!
U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza
PROMO

U građevinarstvo i arhitekturu stiže nova era luksuza

Jeste li kad čuli za tihi i održivi luksuz? Ante Vrban, nagrađivani arhitekt iz Šibenika, predviđa da će upravo ti pojmovi postati budućnost u izgradnji.