Obavijesti

Promo sadržaj

Raiffeisen banka i Boranka pošumljavali požarišta na Mosoru

Raiffeisen banka i Boranka pošumljavali požarišta na Mosoru
4

Više od sto zaposlenika Raiffeisen banke sudjelovalo je i ove godine u volonterskoj akciji pošumljavanja opožarenih područja Boranka na području Dalmacije. U trideset i drugoj akciji po redu pošumljavalo se južne padine Mosora ispod Zvjezdanog sela.

Boranku su osmislili i provode Savez izviđača Hrvatske, Hrvatske šume, Hrvatska gorska služba spašavanja i Splitski skautski zbor, a glavni pokrovitelj zadnje četiri godine je RBA. Djelatnici RBA sudjeluju u akciji pošumljavanja treću sezonu za redom.

S više od 100.000 zasađenih stabala u sadnicama, sjemenu i žiru, tijekom pet godina djelovanja, Boranka je postala najveća europska volonterska akcija pošumljavanja požarišta. Prošle je godine nagrađena prestižnom nagradom Europskog parlamenta Europski građanin.

Liana Keserić, CEO Raiffeisen banke sudjelovala je u akciji pošumljavanja s kolegama iz banke:

S veseljem mogu reći da u akciji Boranka svake godine sudjeluje sve više naših kolega. Ove godine nas je sudjelovalo više od sto. Puno se smijemo, puno se zabavljamo, malo izranjavamo ruke, ali odlazimo sretni jer znamo da smo napravili ispravnu stvar. Drago nam je podržati ovako dobru inicijativu.

RBA banka u sklopu svoje strategije održivosti provodi niz aktivnosti koje potiču zelenu tranziciju i podržavaju ostvarenje ciljeva održivog razvoja UN-a. Boranka je jedan od niza projekata RBA koji se provode u sklopu društvene odgovornosti tvrtke.

I na koncu, RBA provodi niz internih projekata kojima se aktivno smanjuje CO2 otisak organizacije i potiče održiviji način rada i života zaposlenika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura