Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 3

Razvoj industrije fitnessa u Hrvatskoj pratit će nova poslovna rješenja i modeli

Razvoj industrije fitnessa u Hrvatskoj pratit će nova poslovna rješenja i modeli

Jeste li znali da bi fitness mogao biti odlično rješenje za povećanje aktivnosti cjelokupnog stanovništva i poboljšanje zdravstvenog sustava? Ali da bi se to ostvarilo, poduzetnicima iz ove industrije potrebna je pomoć

VIDEO

Nekim je građanima stalo do toga da budu u top formi i održavaju svoje zdravlje, a neki se možda osjećaju kao da nikad neće uspjeti uklopiti rekreacijske navike u svoju svakodnevicu. Iako je kod nas, prema posljednjim statistikama Eurostata, više ovih drugih nego prvih, vlasnici fitness centara trude se to promijeniti. Uvijek se može bolje, ali za to bi trebalo doći do određenih promjena - u državi, ali i u svijesti ljudi. Nažalost, trenutno se ne govori dovoljno o prednostima koje bi nam mogao donijeti razvoj industrije fitnessa, zato smo odlučili istaknuti nekoliko njih.

Unapređenje zdravlja i poslovanja

Od poboljšanja rada moždanih vijuga, veće produktivnosti i boljeg pamćenja do sprečavanja znakova starenja i smanjene mogućnosti razbolijevanja - fitness, pokazala su mnoga istraživanja, nije samo oblikovanje dobre figure. Ako sagledamo širu sliku, aktivna nacija smanjila bi državne troškove zdravstva te povećala kvalitetu rada, što bi, dakako, išlo u korist poslodavcima, ali i ekonomiji zemlje. 

Senior,People,Workout,In,Rehabilitation,Center.,Senior,People,With,Personal

Da bi se sve to ostvarilo, potrebna su nova poslovna rješenja koja bi pridonijela napretku poslovanja u fitnessu i ostalim rekreacijskim područjima. Najvažnija je edukacija stanovništva kroz razne projekte i inicijative, kojima bi se povećao broj klijenata, a nisu na odmet ni niže cijene najmova, energenata i poreza jer bi tad i cijene članarina bile povoljnije. 

Osim ovih promjena, koje bi zahtijevale državnu intervenciju te velik broj motiviranih aktera, poslodavci fitness centara mogu poduzeti i nekoliko "malih" promjena. Ipak, i te male promjene mogu ostvariti značajan utjecaj na kvalitetu usluge, a time i na daljnji razvoj poslovanja. Jedan takav novitet, koji će definitivno u određenoj mjeri unaprijediti posao, jest i Fiskal1

Malim koracima do uspjeha

Riječ je o kompletnom blagajničkom rješenju koje je u potpunosti prilagođeno potrebama svakog poslovanja i pruža poslodavcu fiskalizaciju nove generacije. A1 Hrvatska trudi se podržati hrvatske poduzetnike u rastu i razvoju poslovanja, a upravo je Fiskal1 pouzdan partner koji ima kompletno rješenje sve u jednom - blagajnu i printer. Ne morate ništa brinuti jer je fiskalizacija u skladu s propisima, a intuitivno i jednostavno sučelje olakšat će svakom zaposleniku privikavanje na rad na novom uređaju.

Two,Female,Athletes,Resting,After,Training,Leaning,On,The,Information

Prilikom kupnje uređaja odaberite onaj koji će odgovarati vašem tipu poslovanja. Na primjer, ako vaš fitness centar ima recepciju na kojoj se klijenti prijavljuju i odjavljuju, vaš izbor neka bude komforni stolni uređaj, a ako vjerujete u to da vi morate prilaziti klijentima, odaberite lagani prijenosni uređaj.

Također, s obzirom na to da mnogi rekreacijski centri bilježe značajan pad prometa tijekom ljetnih mjeseci, ako u to vrijeme odlučite privremeno zaustaviti poslovanje, za vas će biti savršena mjesečna licenca uz mogućnost sezonskog mirovanja. Njezina cijena iznosi 70 kuna mjesečno, uz PDV i bez ugovorne obveze. Naravno, tu je i godišnja licenca za uređaj, koja košta 700 kuna (plus PDV).

Tarifa po mjeri poslodavca

Uz najkonkurentniju fiskalnu uslugu, A1 Hrvatska nudi povezivost na sigurnoj i povezanoj fiksnoj i mobilnoj mreži. Prema mjerenjima korisnika na platformi Speedtest® kompanije Ookla®, A1 fiksna daleko je najbrža u Hrvatskoj.

Kako industrija fitnessa zahtijeva stalnu povezanost s klijentima - što online što kroz razgovore, tako je A1 Hrvatska pripremila Savršenu Biz mobilnu tarifu, koja nudi pregršt pogodnosti: neograničene razgovore i SMS-ove u svim tarifama, 5G mrežu, uz brzine do jedan Gbit/s i neograničen Internet - a sve za 189 kuna mjesečno

Caucasian,Sportsman,Typing,On,His,Cell,Phone,At,Gym.

Tvrtka A1 Hrvatska mislila je i na sigurnost poslodavaca u online svijetu, pa je tako omogućila dodatnu opciju za mobilne tarife, A1 Net Protect, koja je dostupna bez ugovorne obveze, može se aktivirati u bilo kojem trenutku i uz cijenu od 12 kuna (+ PDV) mjesečno. Ova usluga će zaštititi mobitele i ostale uređaje spojene na A1 mrežu od špijunskih softvera, mrežnih prijevara i zlonamjernih web adresa. Pitate se kako? A1 Net Protect na neupadljiv način javlja korisniku kako je krajnja lokacija koju namjerava posjetiti označena kao nesigurna i trenutno zaustavlja daljnje otvaranje web lokacije. Zato aktivirajte ovu novu razinu sigurnosti i zaštitite se od cyber prijetnji

Staklo može puknuti, ali ne i posao

Osim što uređaje treba zaštititi iznutra, složit ćete se da im je jednako važna i zaštita izvana. Jeste li primjerice znali da svaka peta osoba u prvih godinu dana ošteti svoj uređaj? I da se oko 80% svih šteta odnosi upravo na štetu ekrana, dok prosječan trošak njegove zamjene iznosi oko 1000 kn? A1 Hrvatska je iz tog razloga odlučio pomoći poslodavcima da uštede i da svoj novac koji bi vjerojatno išao za popravak uređaja i radije ulože u razvoj poslovanja. 

Technicians,To,Fix,Mobile,Phones

Osiguranje ekrana novog uređaja naplaćuje se ovisno o cijeni uređaja, ali u tarifi Savršena možete se na vrijeme osigurati za već od 9 kuna mjesečno putem A1 računa, bez ugovorne obveze i uz mogućnost otkazivanja kad god vam to odgovara. Ovo osiguranje je moguće aktivirati u aplikaciji Moj A1 u roku od 30 dana nakon kupnje uređaja. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura