Obavijesti

Promo sadržaj

RBA ePoslovnica. Radi i kada sve spava

RBA ePoslovnica. Radi i kada sve spava

U RBA banci dobro znamo da je vrijeme novac

Zato smo uveli ePoslovnicu koja nikada ne spava. Tu se, na jednom mjestu, nalaze sve one usluge i proizvodi koje možete odmah ugovoriti ili zatražiti online. Riječ je o uslugama koje su najtraženije.

Bez čekanja, bez papira, bez dizanja s kauča. U ePoslovnici možete odmah zatražiti i dobiti tekući račun ili ugovoriti mojaRBA aplikaciju mobilnog bankarstva. Ako trebate oboje – uzmite RBA Klik&Go paket. Cijena mu je još povoljnija u paketu, a sadrži i mobilno i internetsko bankarstvo, tekući račun i Mastercard debitnu karticu. Ove proizvode jednostavno ugovorite online video pozivom s našim djelatnicima tokom radnog vremena Kontakt centra te nakon potvrde identiteta započnite s korištenjem!

Posebnost ePoslovnice su krediti. Čak i ako niste RBA klijent, možete zatražiti i odmah dobiti informativnu ponudu bez dolaska u poslovnicu. Riječ je o gotovinskim nenamjenskim kreditima u visini do 40.000 eura, odnosno 300.000 kuna.

Ako vam je za sreću potrebno puno manje, tu su naše kreditne kartice kojima, između ostalog, možete podijeliti na rate bilo koju kupovinu veću od 300 kn. Jednostavno ispunite online zahtjev i odmah dobijte informativnu ponudu s informacijom o mogućem iznosu limita potrošnje, te popisom potrebne dokumentacije. Za već postojeće vlasnike RBA kreditnih kartica, tu su mikrokrediti do 50.000 kuna bez dodatne dokumentacije i javnog bilježnika! Zatražite kredit u kunama po vašoj kreditnoj kartici a sredstva ćemo isplatiti na vaš RBA tekući račun.

Ali kad smo već kod kartica, trebalo bi svakako spomenuti i RaiPay mobilnu platnu aplikaciju u koju možete jednostavno „pospremiti“ sve svoje kartice, debitne i kreditne, i od tog trenutka beskontaktno, sigurno i jednostavno plaćati mobilnim telefonom koji je, budimo realni, uvijek uz nas.

Svi znamo koliko studenti imaju vremena. I novca. Bez brige, mislili smo i na njih. Oni također mogu zatražiti i dobiti svoj FlexiSTUDENT paket. Bez odlaska u banku i za nula kuna će u paketu dobiti baš sve što je jednom studentu potrebno: i tekući i žiro račun (na koji se isplaćuju honorari i rad preko studentskog servisa), mojaRBA aplikaciju, debitnu karticu i još bolje – kreditnu karticu s limitom od 3.000 kuna. Puno toga u paketu za nula kuna! Na mladima ostaje svijet, ne troškovi.

Našoj ePoslovnici radno je vrijeme skoro 24 sata. Tek mala, kratka pauze od 15 minuta, prije ponoći, a sve kako bi se ažurirao program i pripremio sustav.  Zato je ePoslovnica RBA banke idealno mjesto za sve koji cijene svoje vrijeme.  

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura