Promo sadržaj

Komentari 0

Reebok CrossFit® Nano9 je istinski "nano za sve"

Reebok CrossFit® Nano9 je istinski "nano za sve"

Nano9 odaje počast CrossFit® zajednici koja je doprinijela njegovom stvaranju

"Nano za sve" - službeni je naziv za Nano9, dizajniran u bliskoj suradnji s CrossFit® zajednicom za CrossFit® zajednicu diljem svijeta. Tijekom ovog stvaralačkog procesa Reebok je usko surađivao s CrossFit® sportašima svih kategorija kako bi, korištenjem svih povratnim informacijama, dobio nove smjernice te mogao oblikovati ovo najnovije dostignuće u razvoju Nano franšize. Rezultat je evolucija u udobnosti i općenitoj formi, a napredne značajke novog Nano9 modela uključuju:

•    Nosivost: CrossFit® specifičan dizajn potplata koji sadrži utore MetaSplit za bolju vuču i prianjanje
•    Snažna podloga: Široki prostor za nožne prste za udobno držanje i snažne pokrete
•    Izdržljiv komfor: Flexweave gornjište te jastučić u prednjem dijelu stopala za ugodnije trčanje, osiguravaju prozračnost, sigurnost i trajnost
•    Krajnja stabilnost: minimalni potplat pruža sigurnu podlogu

S obzirom na količinu i tipove treninga, potrebna mi je tenisica kojoj mogu vjerovati, koja će mi pružiti stabilnost, udobnost i trajnost. Reebokov Nano oduvijek je bila tenisica koja mi daje sve što mi treba, a Nano9 sve to podiže na jednu novu razinu”, rekao je Pat Vellner - Reebok sportaš i trostruki osvajač postolja na CrossFit® igrama."

Govoreći o razvojnom procesu Nano 9, Tal Short, Senior Product Manager u Reeboku dodaje: “Ponosni smo što predstavljamo tenisicu koja na najbolji način odgovara potrebama CrossFit® zajednice diljem svijeta. Kao član te iste zajednice, iz prve ruke razumijem različite potrebe sportaša i znam koliko je teško pronaći idealnu tenisicu za trening. Upravo iz tog razloga, Nano 9 na najbolji mogući način odgovara i služi svima u CrossFitu, od onih koji kreću od samoga početnika, pa do onih najboljih na svijetu”.

Najnoviji model Nano 9 dostupan je od 15.kolovoza u malodprodajnoj mreži Reebok partnera: Polleo Sport, Intersport i Top Sport po cijeni od 999,00 kuna.