Obavijesti

Promo sadržaj

Revolucija životnog stila: Ne propustite event Better Life i otkrijte tajne boljeg života

Revolucija životnog stila: Ne propustite event Better Life i otkrijte tajne boljeg života

Prvih 50 čitateljica i čitatelja 24sata, koji nam se jave na nagradni natječaj imaju priliku s pratnjom besplatno doći na ovaj jedinstven event. Budite spremni na osvježenje života uz Better Life!

U potrazi za kvalitetnijim životom, inovativan event Better Life donosi praktična i lako primjenjiva rješenja za ubrzanu svakodnevicu. U petak, 1. prosinca 2023., Hangar Studio u Zagrebu pretvara se u epicentar pozitivnih promjena, okupljajući sve one koji žude za otkrivanjem novih trendova kako bi živjeli zdravije, jednostavnije i kvalitetnije.

Hangar Studio postaje savršeno okruženje za Better Life, gdje će se događati pozitivne transformacije, a svaki posjetitelj će imati priliku otkriti tajne boljeg života.

Prvih 50 čitatelja i čitateljica koji ispune obrazac i sudjeluju u nagradnom natječaju imaju priliku uz pratnju besplatno doći na ovaj jedinstveni event. 

Brzi_cover

Partneri projekta predstavit će razne aspekte boljeg života. Tako će dm beauty savjetnici s uzvanicama podijeliti osnovne trikove za ljepši izgled, objasnit će najefikasnije metode kako koristiti brojne proizvode za brza i jednostavna make up rješenja. Ledo će demonstrirati kako od zamrznutih ribljih proizvoda i povrća pripremiti ukusan i hranjiv obrok za cijelu obitelj u samo 30 minuta, a počastit će vas i s ukusnim, kremastim sladoledima. Dr. sc. Luka Šimić, inače i fitness trener pokazat će najbolje vježbe za kućni trening kako bi uštedjeli vrijeme, a opet ostali u top formi.

Dida Boža će Vas naučiti kako u trenu pripremiti brze, ukusne i oku privlačne slatko/slane snackove ako Vam svrate nenadani gosti. Ukoliko do sada niste imali priliku isprobati ove ukusne dalmatinske poslastice sada je pravi trenutak za to.

Da večer bude pravi užitak za vaše nepce, imat ćete priliku degustirati i kozje sireve spravljene u najmodernijoj sirani imanja Letec, a nakon toga popiti čašicu pive Craft Zeppelin i započeti putovanje okusa, zajednice i čistog užitka craft pivarstva.

Pridružite se edukativnim kulinarskim mini radionicama, sudjelujte u live razgovorima s nutricionistima i predstavnicima brendova, te uživajte u showcookingu s poznatim chefovima i slasnim delicijama koje će vam prirediti PIK, a Zvijezdini će proizvodi biti nezaobilazni sastojci ukusnih obroka.

Otkrijte tajne boljeg života na eventu Better Life. Pridružite se ovom jedinstvenom događaju, razmazite se i uživajte uz sjajnu hranu naših partnera, vrhunska pića Maraske i opuštajuću glazbu.

Čekamo vas u Hangar studiju, Struge III 15 u Zagrebu, 1. prosinca s početkom u 19:00 sati i budite brzi, jer samo prvih 50 čitateljica i čitatelja 24sata, koji nam se jave na nagradni natječaj i ispune obrazac imaju priliku besplatno doći na ovaj jedinstven event. Budite spremni na osvježenje života uz Better Life!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se na linku. Pravila o korištenju osobnih podataka nalaze se na linku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.