Obavijesti

Promo sadržaj

Internet se ruši: Proizvod koji dokazano uklanja celulit!

Internet se ruši: Proizvod koji  dokazano uklanja celulit!
1

Ako bi napravili anketu i pitali žene, što bi najradije promijenile na sebi, zasigurno bi puno njih odgovorilo da bi željele imati manje celulita. Naime, iznimno tužna činjenica je da puno žena ljetne dane provodi u dugim suknjama i hlačama

I to samo zbog toga da prekriju ružnu istinu o koži s celulitom na problematičnim dijelovima tijela. Žene izbjegavaju i bazene te plaže, budući da im samo na pomisao na kupaći kostim doslovno sledi krv u žilama.  Kakav je to uopće život?

Neprijatelj zbog kojeg pati čak 90% žena

Kažu da je neprijatelja potrebno dobro upoznati da se možeš protiv njega uspješno boriti. Zato vrijedi uputiti nekoliko riječi i odgovoriti na pitanje, što je to uopće celulit i zašto nastaje. Celulit su potkožni jastučići masnoće koji prolaze kroz oslabljeno i neelastično vezivno tkivo, a time na površini kože ostavljaju izgled perforirane kože.  Nakupljanje masnoća prouzrokuje poremećaje u cirkulaciji krvi i jetre, a to još povećava izrađaj celulita.

>> Klikni ovdje i pogledaj proizvod koji je pomogao da čak 92% korisnika ukloni celulit <<

Jeste li znali da žene u prosjeku svakih deset godina izgube 2,2 kilograma mišićnog tkiva i dobiju čak kilogram masnoće? Zato nije ni čudo, što se udio celulita povećava s godinama: veća zaliha masnoća nalazi se ispod kože a to znači veči pritisak na vezivno tkivo. Sve to može oslabiti zbog brojnih čimbenika: masnoća, starenja i hormona, nedostak kretanja, nedovoljne cirkulacije krvi, lošijeg mišićnog tona i tako dalje.

Je li život bez celulita uopće moguć?

Celulit ne bira - napadne i mlado i staro, mršave i debele, čak i sportašice i manekenke.
 - Da li se i vi borite protiv neugodnog celulita?
 - Sramite li se svog tijela?
 - Je li vam dosta uvijek novih i bezobrazno skupih anticelulitnih krema koje sadrže ogromno kemikalija? Dakle krema koje zapravo štete vašoj koži?
 - Jeste li za kozmetičke tretmane potrošili več cijelo bogastvo?
 - Jeste li dosad gubili samo novac i vrijeme, a celulit nikako ne?

Osjećaju srama zbog celulita došao je kraj! Ako neumorno tražite načine kako bi ublažili izgled celulita na koži, onda imaju vaša bedra bokovi i stražnjica danas sreću!  Naime, postoji proizvod koji vam jamči zapanjujući rezultat u roku od 28 dana, a to je znanstveno dokazano!

Štoviše - postoji proizvod, za koji je u istraživanju čak 77% korisnika potvrdilo da im je pomogao do smanjenja celulita na bedrima, bokovima i stražnjici u manje od 28 dana, a 92% korisnika u istom istraživanju potvrdilo je da im se celulit smanjio na predjelu bokova!

Predstavljamo vam revolucionarni gel CelluHit za brutalno razbijanje celulita!

CelluHit je proizvod koji provjereno i znanstveno dokazano uklanja celulit, a posebno dobra vijest je da doslovno djeluje “preko noći”. Gel djeluje tako da smanjuje celulit i čak opseg bedara, a osim toga doprinosi ka ljepšem obliku tijela. Na neovisnom i priznatom institutu, gdje su testirali djelovanje ovog proizvoda, ustanovili su da su se zadovoljne korisnice gela Celluhit mogle pohvaliti manjim opsegom bokova od čak 6,7%. Ili drukčije rečeno: na kraju faze testiranja, čak pola celulita na njihovoj koži jednostavno je nestalo!

Tajna uništavanja celulita nalazi se baš u gelu CelluHit

Posebna učinkovitost proizvoda CelluHit također nudi jedinstveni efekt toplinskog djelovanja odmah nakon nanošenja proizvoda. Takav način djelovanja povećava učinkovitost aktivnih sastojaka CelluHita u Epidermisu (gornji dio kože) u prvih nekoliko minuta nakon primjene.

>> Klikni ovdje i pogledaj proizvod koji je pomogao da čak 92% korisnika ukloni celulit <<

Institut koji je radio analizu gela potvrdio je i djelovanje sljedećih prirodnih sastojaka u gelu: 

  • Centella Asiatica: stimulira rast stanica i stvaranje kolagena. Korisnicima pruža stezanje kože i anti-stresne učinke.
  • L-karnitin: potiče sagorijevanje masnoća
  • Ekstrakt Bršljana: dekongestivni i kružni regulator
  • Ekstrakt Ilex aquifolium: anti-celulitno i anti-edematozno djelovanje. Smanjuje upale limfnih čvorova koji uzrokuju celulit *
  • Ekstrakt Fucusa: alge s visokim sadržajem joda koje pružaju anticelulitni učinak *

Posebnu učinkovitost CelluHit proizvoda (za više informacija klikni ovdje) omogućuje unikatno povećanje temperature u usporedbi s drugim testiranim anticelulitnim formulama. Njegovo djelovanje osjetit ćete odmah nakon nanošenja. Ta tehnologija povećava djelovanje aktivnih sastojaka proizvoda CelluHit u epidermi u roku od nekoliko minuta od nanošenja.

Gel CelluHit sada je na raspolaganju u Hrvatskoj, a mi vam moramo priopćiti da su Hrvatice lude za njim, kao i žene diljem svijeta. Više o proizvodu možete pročitati na službenoj hrvatskoj internet stranici CelluHit, gdje ga možete i naručiti odnosno možete nazvati telefonom na broj 01 777 6827.

Pobijedite tvrdokorni celulit jednom zauvijek i ponosno pokažite svoju lijepu, svilenu i glatku kožu. Priporučujemo vam da pokušate trenutni hit u svijetu kozmetike - CelluHit!

Čitateljice oprez – na Internet stranici CelluHit (klikni ovdje) u tijeku je posebna akcija,  u kojoj ćete za sve narudžbe primiti besplatnu poštarinu, a u slučaju narudžbe 2 gela CelluHit popust u visini čak 38% za oba proizvoda! Požurite dok još ima zalihe!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta