Obavijesti

Promo sadržaj

Roto mobilna aplikacija osvojila nagradu Best Digital Product na Danima komunikacija 2023.

Roto mobilna aplikacija osvojila nagradu Best Digital Product na Danima komunikacija 2023.
2

Roto B2B mobilna aplikacija osvojila je zlato u kategoriji Best Digital Product na dodjeli MIXX Awards Croatia 2023 na Danima komunikacija u Rovinju.

Na MIXX Awards Croatia 2023 proglašene su najbolje digitalne kampanje i digitalni alati/platforme, a dodjela nagrada održana je na Danima komunukacija u Rovinju. Ovo je trinaesta godina nagrađivanja najboljih digitalnih projekta u Hrvatskoj, a natječaj prepoznaje kreativnost, strategiju, izvedbu i postignute rezultate. Roto dinamic kao najveći distributer pića u Hrvatskoj u želji za osiguravanjem što brže i lakše kupovine svojim B2B kupcima zajedno s agencijom Human kreirao je mobilnu aplikaciju koja je u potpunosti digitalizirala i optimizirala proces narudžbi za poslovne korisnike.

Za postavljanje ciljeva koje su željeli postići putem mobilne aplikacije Roto dinamic i agencija Human proveli su istraživanje kod kupaca te istraživanjem došli do zaključka da kupci imaju najviše izazova s iscrpljivanjem zaliha i rješavanjem trenutnih problema s narudžbama. Funkcionalnosti aplikacije koje su doprinijele rješavanju izazova su: brzo i lako naručivanje, automatizacija učestalih radnji, status narudžbe i praćenje isporuke, više načina plaćanja, pregled svih poslovnih lokacija i mogućnost biranja mjesta isporuke, novi kanali komunikacije kao push notifikacije statusa isporuke. Sučelje aplikacije je jednostavno za korištenje i kreirano je prema pravilima Roto dinamic brenda.

Glavni ciljevi koje je Roto dinamic postavio su digitalizacija i optimizacija procesa, inovacije u poslovanju, povećanje produktivnosti i prihoda te diferencijacija od konkurencije. Rezultati su zadivljujući.

Cilj da 15% narudžbi putem mobilne aplikacije bude u svekupnom broju narudžbi HoReCa kanala prije 1. siječnja 2023. je postignut već u četvrtom kvartalu 2022. godine te je premašio postotak od 15 %, ostvareno je 18%.

Korištenje aplikacije od strane kupaca dovelo je do uštede vremena u radu zaposlenika, 17% zaposlenika kontakt centra je preraspoređeno na druge prodajne aktivnosti, a kod ostalih zaposlenika je ušteđen čak 1 sat rada svaki dan te su ti zaposlenici alocirani na druge korisne zadatke.

Naručivanje putem aplikacije je 2x brže nego putem poziva i 4x brže nego porukom putem Whatsappa ili e-mailom. Aplikacija je instalirana preko 8000 puta, a ocjena aplikacije je 4,7.

Roto dinamic vodeći je nacionalni distributer pića prema HoReCa kanalu s uspješnim poslovanjem te konstantnim rastom i razvojem posljednjih 30 godina, te uspješnim razvojem maloprodajne mreže diljem cijele Hrvatske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama
PROMO

KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama

Tvrtka KB d.o.o. iz Sračinca održala je 24.04.2024. završnu konferenciju projekta „Development of green-based production“.