Obavijesti

Promo sadržaj

S&T Interior Design: Deset godina savršenstva u izradi namještaja po mjeri

S&T Interior Design: Deset godina savršenstva u izradi namještaja po mjeri
8

Izrada namještaja po mjeri je postala sve popularnija opcija među kupcima koji žele unikatne komade koji savršeno odgovaraju njihovom prostoru i stilu. Ova personalizirana usluga nije samo izvor zadovoljstva za kupce, već pruža i brojne prednosti u smislu funkcionalnosti, estetike i dugoročne vrijednosti

Tvrtka THAS Design, mnogima poznatija kao brend S&T Interior Design se s ponosom ističe kao lider u industriji izrade namještaja po mjeri. Svojim beskompromisnim pristupom kvaliteti i dizajnu, već deset godina unapređuje prostore širom regije, a njihova stručnost obuhvaća izradu kuhinja, ormara i dnevnih boravaka koji udovoljavaju najzahtjevnijim estetskim i funkcionalnim standardima. 

Kvaliteta kao osnova 

Nit vodilja poduzeća S&T Interior Design jest da se izvrsnost vidi u detaljima. Svaki komad namještaja koji se stvara proizlazi iz pažljivo biranih materijala vrhunske kvalitete, uz stručnost majstora i uporabu najnovijih tehnologija. Kombiniraju se tradicionalne i inovativne metode izrade kako bi se osigurala dugovječnost i funkcionalnost proizvoda. 

Namještaj prilagođen Vašim potrebama 

Svaki prostor je jedinstven, a svaka vizija individualna, stoga S&T Interior Design tim stručnjaka surađuje s vama kako bi mogli razumjeti sve vaše želje i potrebe. Osim što nude izradu namještaja po mjeri, nude i profesionalno savjetovanje u dizajniranju prostora kako biste postigli savršenu harmoniju funkcionalnosti i estetike.  

Kuhinje koje oduzimaju dah 

Kuhinja je srce svakog doma, mjesto stvaranja novih okusa i obiteljskih okupljanja. Bilo da sanjate o modernoj kuhinji s visokokvalitetnim aparatima ili klasičnom prostoru gdje će svaki komad imati svoje mjesto, S&T Interior Design će vašu viziju pretvoriti u stvarnost. Njihovi kuhinjski dizajni, kombinacijom elegancije, praktičnosti i raznih inovacija, prilagođavaju se vašem načinu života i ispunjavaju sve vaše želje! 

Ormari po Vašim mjerama, za Vaš život 

Ormari su više od puke pohrane - oni su prostor gdje čuvate svoje dragocjenosti i gdje organizirate svoj svakodnevni život. S&T Interior Design nudi izradu ormara po mjeri koji savršeno odražavaju vaše potrebe i stil. Bilo da se radi o garderobnom, walk-in ili ugradbenom ormaru, njihov tim će pronaći rješenje koje će maksimalno unaprijediti vaš prostor. 

Dnevni boravak koji poziva na opuštanje 

Dnevni boravak mjesto je stvaranja uspomene te prostor za odmor i  posebne trenutke s obitelji i bližnjima. Personalizirani namještaj omogućuje prilagodbu svakog elementa - poput ormara, polica ili TV stola - prema individualnim potrebama i stilu vlasnika, čineći prostor jedinstvenim i jednostavnim za održavanje. S&T Interior Design dnevni boravci prilagođeni su vama te kombiniraju udobnost s estetikom, stvarajući prostor koji će biti centralno mjesto vašeg doma. 

Deset godina izvrsnosti 

S&T Interior Design, vodeći stručnjak za dizajn interijera, s ponosom obilježava nevjerojatnu obljetnicu - 10 godina neprekidne posvećenosti kvaliteti i inovaciji. Ono što ih je dovelo do ove značajne brojke jest upravo povjerenje i podrška klijenata te profesionalna, kvalitetna i jedinstvena izvedba. Ukoliko opremate ili uređujete dom, budite sigurni da će Thas Design raditi za vašu potpunu satisfakciju, a izrađeni namještaj bit će neizostavan dio vašeg doma još mnogo godina. 

Sve informacije i detalje možete pronaći i na https://thas-design.hr/ - Vaš partner u stvaranju prostora iz snova! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.