Sad je lakše biti lakši | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Sad je lakše biti lakši

Sad je lakše biti lakši
3

Sa svih strana nude nam se rigorozne dijete koje nude samo prividna i kratkoročna rješenja uz puno muke i rizika za zdravlje. Kako odabrati onu pravu dijetu, prilagođenu baš meni?

Jeste li znali da je pretilost zapravo kronična metabolička bolest koja često uz sebe veže druge bolesti i stanja kao što su šećerna bolest tipa 2, povišen krvni tlak, bolesti srca i krvožilnog sustava, ali i psihološke poremećaje, smanjenu kvalitetu života i smanjenu radnu sposobnost?

Prekomjerna tjelesna masa prvenstveno je zdravstveni problem, prije nego estetski.

Obzirom da su alarmantni podaci pokazali da gotovo dvije trećine (65%) stanovnika Hrvatske ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu (42% prekomjernu tjelesnu masu i 23% debljinu)*, Grupa Podravka, kao društveno odgovorna kompanija u oba svoja segmenta – prehrani i farmaceutici, nudi stručan pristup i svoju ekspertizu kao odgovor na javnozdravstveni problem prekomjerne tjelesne mase i pretilosti.

Za razliku od brojnih nezdravih i neodrživih rješenja, program B.Fit provjeren je i dokazan tijekom provedbe kliničke studije te pruža pouzdani alat u borbi s pretilošću.

Belupo B.Fit program temelji se na suvremenim medicinskim i nutricionističkim principima te uključuje B.Fit zamjenske obroke za smanjenje prekomjerne ili održavanje poželjne tjelesne mase, koji su nutricionistički uravnoteženi i sadrže sve makro i mikronutrijente koji su potrebni u jednom obroku. Nutritivno uravnoteženi B.Fit obroci dolaze kao shake-ovi i juhe u osam okusa. Juhe dolaze u četiri varijante - povrtna juha, juha od rajčica, juha od gljiva i juha s okusom piletine, a shake-ovi u četiri okusa – vanilija, čokolada, jagoda i tiramisu. Možete biti bezbrižni jer se pripremaju brzo i jednostavno, a, između ostalog, sadrže adekvatan udio:

  • ugljikohidrata

  • bjelančevina

  • masti

  • vlakana

  • 13 vitamina

  • 13 minerala

Zamjenite uobičajeni obrok B.Fit obrokom te na www.bfit.hr potražite stručne savjete za održivu promjenu životnog stila kroz uravnotežene, niskoenergetske jelovnike i savjete za redovitu tjelesnu aktivnost, uz stručnu podršku multidisciplinarnog tima.

*Izvor: Europska zdravstvena anketa u Hrvatskoj 2019. European Health Survey (EHIS). Osnovni pokazatelji. Hrvatski zavod za javno zdravstvo, 2021.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kako pravilno ukloniti uvenule cvjetove pelargonije?
PROMO

Kako pravilno ukloniti uvenule cvjetove pelargonije?

Lakše je nego što mislite, i za početak – ne trebaju vam čak ni škare!

Favbet uvijek nudi više – dođi i zabavi se na Euro fan zoni u Rijeci i bodri naše Vatrene
PROMO

Favbet uvijek nudi više – dođi i zabavi se na Euro fan zoni u Rijeci i bodri naše Vatrene

Ovih dana Rijeka postaje glavno središte zabave! U sklopu ovogodišnjeg Europskog prvenstva, svi veliki navijači Hrvatske reprezentacije imaju priliku pratiti nadolazeće utakmice na najatraktivnijoj lokaciji u gradu pod pokroviteljstvom Favbet-a
Projektu „Za odgovorno odrastanje mladih“ priključuje se rekordan broj škola
PROMO

Projektu „Za odgovorno odrastanje mladih“ priključuje se rekordan broj škola

Roditelji učenika i stručni suradnici iz čak 82 škole slušat će stručna predavanja koja će im olakšati komunikaciju s tinejdžerima te im pomoći u očuvanju njihovog mentalnog zdravlja