Promo sadržaj

Komentari 0

Šah-mat za sve protivnike mačaka

Šah-mat za sve protivnike mačaka

Za sve one koji se godinama ili mjesecima natežu oko odluke imati mačku ili ne, donosimo popis aduta kojima ćete svog partnera, mamu, tatu ili nekog drugog uvjeriti da konačno udomite ili kupite mačku. A svi vi koji već imate mačku u svom domu – slobodno budite ponosni!

Pokušali ste na sve načine, ali partner kaže da je to prevelika obaveza, supruga kaže da ne želi smrad u kući. Ili pak mama kaže da se nećete o njima brinuti ili tata tvrdokorno tvrdi da su mačke štetočine. Sad imate 5 aduta koji nepobitno dokazuju da morate konačno nabaviti mačku:

Neosporno je da mačke u našim domovima donose brojne benefite. Smanjuju nam stres, podižu imunitet, što je posebno važno u posljednje vrijeme. „Kao kod čovjeka, i zdravlje mačaka ovisi o njihovom imunitetu, a tu im upravo mi možemo pomoći – kvalitetnom prehranom.“ objašnjava Daria Milolož, Brand manager za Nestlé. „Alga spirulina je super-sastojak Purina hrane ONE DualNature koja je osmišljena upravo s ciljem da jača imunološki sustav mačaka.“ Uz ljubav, igru i nježnost, koju im dajemo, kvalitetna i ukusna hrana za zdravlje naših mačaka jedan je od načina izraza zahvalnosti ovim divnim životinjama.

Ovakve korisne poruke važno je prenijeti na inovativan i interaktivan način. Kroz moderan pristup vanjskom oglašavanju Go2Digital kroz svoju kampanju za Purinu ne samo da doseže veći broj ljudi, već i šalje poruku baš kako super premium brand i zaslužuje – videom. Pritom se ne odričemo komunikacije koja se tradicionalno povezuje za druge kanale oglašavanja. Dodatan benefit je svakako i gotovo neograničena mogućnost prilagodbe, uz stručnu podršku i savjete Go2Digital teama.“ posebno je izjavila Daria Milolož.

Više o Go2Digital na www.go2digital.hr.