Obavijesti

Promo sadržaj

Sami ili u društvu: Odmor i opuštanje za sve uzraste

Sami ili u društvu: Odmor i opuštanje za sve uzraste

Terme Tuhelj sjajan su odabir za odmor i opuštanje za sve uzraste tijekom cijele godine. Udaljene tek četrdesetak kilometara od Zagreba, nude široku ponudu različitih sadržaja, od sauna, kupališta, wellness usluga...

Sami, s obitelji ili prijateljima, Terme Tuhelj sjajan su odabir za odmor i opuštanje za sve uzraste tijekom cijele godine. Udaljene su tek četrdesetak kilometara od Zagreba, a nude široku ponudu različitih sadržaja koji će vam omogućiti da u svakom kutku pronađete nešto za sebe, obnovite duh i tijelo te se napunite energijom.

Hotel Well****

Hotel Well**** sadrži 264 suvremeno opremljene sobe koje nude udobnost kreiranu prema vašem scenariju. Bilo da odaberete dvokrevetnu sobu s pogledom na brežuljke, apartman ili obiteljsku sobu, boravak u hotelu omogućit će vam da se osjećate kao kod kuće. Svi sadržaji Terma Tuhelj povezani su grijanim podzemnim hodnicima, koji će vam olakšati nesmetano istraživanje u kupaćem ogrtaču, a besplatna wi-fi mreža pomoći će vam da doživljaje podijelite s najdražima.

Vodeni planet

Mjesto odlične zabave i opuštanja u toploj termalnoj vodi kompleks je unutarnjih i vanjskih bazena Vodeni planet. Na unutarnjem kupalištu nalaze se plivački bazen, dječji bazen s vodenim gradom i toboganom, terapeutski bazen, wellness bazen s vodenim gejzirima, slapovima i vodenim masažama te zatvoreni tobogan Black hole.

Svijet sauna

Svijet sauna prostire se na više od 1000 m2, a sastoji se od osam različitih parnih i finskih sauna te mnogih prostorija za odmor i relaksaciju. Viseće ljuljačke, vodeni kreveti, kneip staza, whirlpool, panoramska sauna i privatno sunčalište samo su neki od elemenata Svijeta sauna. U skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama, trenutno su u funkciji samo finske saune. 

SPAeVITA centar njege i ljepote 

Prepustite se čarima wellness usluga u centru SPAeVITA, gdje možete isprobati specijalizirane masaže u dvoje, doživjeti posebne tretmane Dalekog istoka ili uživati u privatnoj wellness prostoriji s whirlpoolom.

Ljepše je u društvu. U ožujku iskoristite povoljne pakete Terma Tuhelj i na revitalizirajuće putovanje u zagorsku idilu povedite drage osobe. Wellness putovanje sjajan je način da provedete kvalitetno vrijeme i uživate u neograničenom kupanju na bazenima Vodenog planeta i opuštanju u Svijetu sauna. Odaberete li paket Spa opuštanje u Termama Tuhelj  od 1. do 31. ožujka, ostvarit ćete 50 posto popusta za boravak druge osobe. Više o akcijskim ponudama Terma Tuhelj

Putujte bez brige!

Kako bi vaš boravak protekao sigurno i ugodno, Terme Tuhelj kontinuirano prate epidemiološku situaciju i provode najviše higijenske standarde u svim segmentima.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!
NAGRADNI NATJEČAJ

Slavimo Majčin dan: Osvojite nezaboravan vikend program za majke i kćeri!

Darujemo čitateljice s programom Ženski vikend Hrvatskom/Women’s days by modniALMAnah! Napišite zašto baš vi i vaša mama trebate osvojiti ovaj vikend, a mi nagrađujemo tri najbolja odgovora.

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća
PROMO

Rekordan broj prijava za Kaufland školu voća i povrća

272 osnovne škole žele dobivati besplatno svježe voće i povrće iz Kauflanda
Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu
PROMO

Cedevita pokrenula novu digitalnu platformu

Upoznajte CE svijet