Promo sadržaj

Komentari 0

Sandra - vidovnjakinja kojoj nema premca

Sandra - vidovnjakinja kojoj nema premca

Još kao mala Sandra je znala prepoznati dobro i loše. Iako u početku nije znala o čemu se radi, njena baka je već tada u njoj prepoznala veliki Dar i intuiciju. Kako je bivala starija tako je rasla i njena sposobnost i Dar koji je na početku koristila da bi pomogla svojoj obitelji i prijateljima, a zatim se potreba za pomaganjem proširila diljem svijeta

Danas je Sandra poznata kao čuvar obitelji i prijatelj koji popravi životnu situaciju kada je to najpotrebnije.

Zasigurno nije lako biti na usluzi 24 sata dnevno svakome kome zatreba pomoć u bilo koje vrijeme, no ova neumorna vidovnjakinja upravo to radi. Uz njezinu pomoć mnogi su naučili kako doista živjeti. Danas, u ovim izuzetno teškim i neizvjesnim vremenima, pronaći snagu za bolje sutra sve više postaje veliki izazov.

Ljubomora, zavisti i nanošenje zla drugima sve su učestaliji pa su zato dobar tretman i način pomoći koji je prema svakoj osobi drugačiji i jedinstven da bi sačuvao sebe i svoju obitelj od negativnih i zlih namjera danas neophodna.

Uvid u vašu budućnost pomoći će vam da sa pravim pristupom i načinom počnete rješavati probleme.

Ljubav, sreća i zdravlje je neprocjenjivo i zato to moramo zaštititi i ne dozvoliti nikome da nad nama ima negativan utjecaj.

Mislila sam da moja Jelena odlazi, a Sandra ju je vratila u život

Gđa Biljana iz Stuttgarta sreću i ispunjenje oduvijek je pronalazila u odgoju svojih kćeri Anite i Jelene.

- Unatoč tome što sam se prije nekoliko godina razvela od supruga, naš je život bio ugodan. Radila sam, a Anita i Jelena bile su idealne kćeri kakve si je svaka majka mogla samo poželjeti. Stasale su u prekrasne djevojke, uvijek su mi pomagale oko kućanskih poslova i obje su bile odlične učenice – pripovijeda nam gđa Biljana.

- Sve je počelo iznenada, kada je Jelena počela gubiti apetit. Odjednom joj je učenje, koje je joj je oduvijek tako dobro išlo, počelo stvarati probleme. Nije se više mogla koncentrirati ni na što. Stalno se žalila da je umorna – prisjeća se Biljana koja je prvo posumnjala da je njena 15-godišnja kćer zapala u loše društvo te da ima problema s drogom. No, njena Jelena i dalje se družila sa svojim najboljim prijateljicama, također odlikašicama. Nije bilo nikakvih znakova lošeg društva ili čega sličnog.

- Razgovarala sam i s roditeljima Jeleninih prijateljica koji su mi rekli da je s njihovim kćerima sve u najboljem redu. I oni su primijetili da Jelena rapidno mršavi te da izgleda strašno umorno – govori teška srca Biljana. Uskoro je Jelena za vrijeme nastave pala u nesvijest. Nakon niza liječničkih pretraga i dalje se nije znalo što je uzrok teškog Jeleninog stanja. U samo tri mjeseca izgubila je 10 kilograma, a česte nesvjestice prikovale su je za krevet.

Biljana je bila očajna. Najviše se bojala Jelena polako odlazi. Na sve je strane tražila rješenje, sve dok Biljani jedna prijateljica nije preporučila vidovnjakinju Sandru.

– Nazvala sam Sandru i odmah sam se oduševila! Već mi je putem telefona detaljno opisala našu situaciju! Shvatila sam da Sandru moram hitno posjetiti – tvrdi Biljana i dodaje - Onoga dana kada sam došla kod Sandre, Jelenini su problemi počeli nestajati. Sjećam se kako me Anita nazvala i sva vesela vikala da Jelena ponovno jede! Sandra je Jeleni poslala snažnu pozitivnu energiju i uklonila negativne sile koje su se nadvile nad našom obiteljskom kućom. Danas je s Jelenom sve u najboljem redu, vedra je i vesela, odlična u školi i gladna kao vuk, pogotovo nakon treninga rukometa. Sandri ovim putem zahvaljujem jer je spasila moju obitelj! Svima je od srca preporučam jer sam se uvjerila da je uistinu najbolja vidovnjakinja!

Sandra je poput anđela

Gđa Ruža Sandru je prije svega nazvala zbog opetovanih prometnih nesreća tijekom posljednjih šest mjeseci. Nekoliko je puta gledala smrti u oči.

- Sandra mi je rekla da u mojoj kući postoji predmet kojeg trebam hitno ukloniti. Opisala je u tančine kako predmet izgleda i gdje se on nalazi, a ja sam poslušala njen savjet. Pokazalo se da sam na taj način prekinula djelovanje crne magije koja je meni i mojoj obitelji stvarala velike probleme. Sada je, Bogu hvala, sve u redu, a Sandru preporučam svima u nevolji jer je ona poput anđela na zemlji – oduševljeno priča Ruža.

- Samim boravkom u Sandrinoj blizini čovjek se osjeća bolje! Sandra svoju pozitivnu energiju i toplinu svim ljudima daruje iz srca - ističe Ruža.