Obavijesti

Promo sadržaj

Savjet iz prve ruke: Zašto ulagati u svoje obrazovanje?

Savjet iz prve ruke: Zašto ulagati u svoje obrazovanje?
3

Osvrnemo li se na karijerne mogućnosti u velikim multinacionalnim kompanijama ili vlastite ideje koje moramo razraditi za pokretanje posla dolazimo do istog zaključka – za uspjeh je važno biti bolji od drugih

Širinom znanja koje posjedujete, područjem specijalizacije koje ste odabrali ili znanstvenim pristupom vašem poslu pronaći ćete svoju tajnu uspjeha. Poslijediplomski doktorski ili poslijediplomski specijalistički studiji (MBA) na Ekonomskom fakultetu u Rijeci pružaju vam sve to ali i puno više ….

Poslijediplomski studiji najviša su razina formalnog, akademskog obrazovanja, u čiji elitni krug osim članova visokoobrazovne zajednice pripada u Hrvatskoj relativno mali broj ljudi. Razlog tome možemo tražiti u opsegu programa koji se upisuje ili ulaganju svojeg slobodnog vremena uz redoviti radni ritam ali možemo se i upitati koliko smo spremni uložiti u ono što nam nitko ne može oduzeti – znanje i vještine. 

Koja je tajna uspjeha?

Jedna od zabluda o poslijediplomskim studijima (doktorski i MBA)  je ta da su oni svrsishodni isključivo karijeri u akademskoj zajednici. Istina je da svaki student na najvišim razinama studija razvija i samostalno istražuje svoje područje interesa. U Europi broj menadžera i stručnjaka koji se odlučuju završiti dodatno obrazovanje nakon sveučilišne diplome bilježi porast jer na taj način osim poslova sustavnog upravljanja u mogućnosti su samostalno analizirati i kreirati individualna rješenja za izazove u poslovanju.

Upisom na programe poslijediplomskih specijalističkih studija (MBA) Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci – Ekonomija energetskog sektora - MBA, Financija, Kontrolinga, Marketing menadžment, Menadžment u javnom sektoru, Poslovanja s EU ili Računovodstvo dobivate znanje i vještine koji će vam biti odskočna daska za poslovnu budućnost. 

Od programa poslijediplomskih specijalističkih studija (MBA) možete očekivati, osim novih, nadogradnju postojećih znanja ne samo iz ekonomije i srodnih područja, već i suvremenih interdisciplinarnih područja, koristeći najnoviju tehnologiju. 

Razlog više da dođeš na EFRI

Na doktorskim studijima, uz istraživačke kompetencije, razvijaju se kroz šest semestra i vještine koje se koriste u puno širem rasponu svakodnevnih poslova (upravljanje projektima i timovima suradnika, analitičke vještine, prezentacijske i komunikacijske vještine, itd.), ključne za uspjeh u digitalnom dobu, koje nameće nove izazove u društvu.

U životu je važno prepoznati pravu priliku kad ti se pruža –  za tvoju karijeru i poslovni uspjeh važan je korak i upis na poslijediplomski doktorski studij Ekonomija i poslovna ekonomija na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. 

Ponosni članovi

Doktorski studij važna je odluka - i zato važno je odabrati kvalitetan, međunarodno priznati doktorski studija s dugogodišnjom tradicijom.

Od 2016. godine EFRI je član prestižnog europskog udruženja ekonomskih studija s najboljim doktorskim studijima iz područja ekonomije i poslovne ekonomije (European Doctoral Programs Association in Management & Business Administration - EDAMBA). 
EDAMBA obuhvaća 60 sveučilišta s fakultetima koji izvode doktorske studije poslovne ekonomije u Europi i svijetu.

Prijave na natječaj na Doktorski studij ekonomija i poslovna ekonomija te na Poslijediplomske specijalističke studije (MBA) otvoreni su do 15. veljače 2020. godine. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini