Obavijesti

Promo sadržaj

Savršena ideja za bijeg iz Zagreba - Dnevni boravci na Kupi i Mrežnici

Savršena ideja za bijeg iz Zagreba -  Dnevni boravci na Kupi i Mrežnici

Na 45 minuta vožnje od Zagreba ili sat i pol od Rijeke, dočekat će vas savršen pogled na rijeke Kupu ili Mrežnicu, zelenilo, ugodna temperatura i bogata gastronomska ponuda.

Iako ljetne vrućine još nisu počele, vrijeme je varljivo i nepredvidljivo, za očekivati je, kažu meteorolozi, vruće i sparno ljeto. Trebat će preživjeti ostanak na asfaltu, a ako svakako volite odlaske u prirodu, neovisno o vremenu, onda za vas imamo savršen prijedlog. Na 45 minuta vožnje od Zagreba ili sat i pol od Rijeke, dočekat će vas savršen pogled na rijeke Kupu ili Mrežnicu, zelenilo, ugodna temperatura i bogata gastronomska ponuda.

Prostor uz rijeku Mrežnicu u Donjem Zvečaju i prostor uz rijeku Kupu u gradu Ozlju u podnožju slapa – lokacije su na kojima se i ove godine događa Dnevni boravak.  Mrežnički boravak svoja je vrata otvorio već 30. svibnja, a onaj na Kupi prošli četvrtak. S obzirom na promjenjivo vrijeme u lipnju, sve informacije najbolje je pratiti na Facebook stranici Dnevnog boravka i tako u svakom trenutku znati što se događa i što se nudi. Na obje lokacije moći ćemo uživati sve do kraja kolovoza.

Kao i prošlih godina, i ove godine posjetitelji imaju priliku uživati u brojnim programima za djecu, nastupima raznih bendova i naravno – nezaobilaznoj i odličnoj gastro ponudi koju će za vas pripremati vrhunski kuhari. Lokacija na Mrežnici nudi jelovnik koncipiran na principu world food jelovnika koji gostima daje mogućnost da probaju jela iz različitih kultura i dijelova svijeta. Tako će se u ponudi naći čips od šarana, šurlice s raguom od jelena, crni slavonac, burgeri, spring rolice, pileći katsu, tuna poke, pohani sladoled itd. Dnevni boravak na Kupi u svojoj ponudi za koju je zaslužan Restoran Žganjer gostima nudi janjeće uštipke, krčki umak, nekoliko vrsta burgera uključujući i Green burger, salatu od Karla šurlica s pestom od rikole i mozzarellom, tortu Katarine Zrinski prema receptu iz 17. stoljeća itd. Naravno, i najmlađi gosti mogu očekivati svoje gastro favorite.

Dnevni boravak na Kupi ideja je i program nastao u suradnji i organizaciji Izvan fokusa d.o.o., Grada Ozlja i Turističke zajednice područja Kupa u partnerstvu s Restoranom Žganjer. Prvenstvena želja bila im je vratiti kupače na Gradsko kupalište Slave Raškaj u Ozlju te nas sve podsjetiti na kreativne i kvalitetne načine provođenja slobodnog vremena s djecom, obitelji i prijateljima.

Što vas sve čeka u Dnevnom boravku?

MREŽNICA:

  • Restoran DP
  • Udobne fotelje i ležaljke
  • Pogled na slap i Mrežnicu
  • Sportske aktivnosti

KUPA:

  • Restoran Žganjer
  • Udobne fotelje i ležaljke
  • Pogled na Kupu
  • Dječje predstave, animatori, mađioničari
  • Koncerti
  • Stand up
  • Filmske projekcije

Više informacija o Dnevnom boravku na rijeci i specifičnim lokacijama na Mrežnici i Kupi potražite na sljedećim linkovima:

Facebook: https://www.facebook.com/dnevniboravaknarijeci

Instagram: https://www.instagram.com/dnevni.boravak.na.rijeci/

Internetske stranice:

https://tzp-kupa.hr

http://restoran-zganjer.hr/
https://mreznicka-kuca.com/

https://izvanfokusa.hr

https://ozalj.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura