Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Sepcijaliteti svih hrvatskih regija na Rujanfestu

Sepcijaliteti svih hrvatskih regija na Rujanfestu
3

Ne morate kuhati i brinuti o ručku tijekom Rujanfesta od 13. do 22. rujna jer vas na Bundeku očekuju specijaliteti svih hrvatskih regija!

Svaki dan na Rujanfestu posjetitelje očekuje nova mega porcija hrvatskog specijaliteta koji će se moći probati po promotivnoj cijeni. Specijalitete će kuhati vrshunski kuhari, a cijeli Gastro show će voditi Davor Dretar Drele kako bi svi mogli saznati sve sastojke domaćih recepata. 

Prvi dan putuje se u Istru na fuže s tartufima, a zadnji dan Rujanfesta slavi se janjetinom i odojkom! Na meniju će biti i slavonski čobanac, kotlovina, grah varivo zagrebačke recepture, buncek i zelje te naravno u dalmatinskoj pašticadi! Tu je i raznolika ugostiteljska ponuda koja će se prostirati na rekordnih 2.500 m2!

Glazba nema granice

Ukupno sedam pozornica bit će dovoljno za ljubitelje svih vrsta glazbe. Na Fest stage će se ove godine popeti najjača imena hrvatske i regionalne glazbene scene. Dolaze Klapa Šufit, Petar Grašo, Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi Orkestar, Jole, Maja Šuput, Željko Samardžić, Miroslav Ilić, Seka Aleksić. Trenutno najpopularnije zvijezde YouTube-a su također na Bundeku: Senidah i Coby te Jala Brat i Buba Corelli. 

Tu je i poseban Open air stage koji je rezerviran za spektakularne koncerte izvođača urbane glazbe. Na ovoj će pozornici nastupiti Edo Maajka, Dino Jelusić, Detour, Marko Kutlić. Neki Novi Klinci (Balašević tribute band), Bang Bang, Ljetno Kino, Miki Solus, Fantom slobode (Azra tribute band), Pravila Igre i Cro trash party (I Bee - Ivana Banfić)! U Slavonskoj kući svakodnevno nastupaju tamburaški sastavi, DJ-e će se moći poslušati na čak dvije pozornice, a dječja pozornica će imati program za najmlađe.

Ulaznice

Rujnafest ima glazbu za svakoga i cijenu ulaznice koja je svima pristupačna. Ulaz do 18:30 je besplatan svaki dan, a nedjeljom cijeli dan. Redovna ulaznica košta 35kn, a za koncerte na Fest stage-u se mogu kupiti posevne VIP i FAN PIT ulaznice u sustavu Eventima. 

Studio smijeha i Kvart fajt

Hrpa smijeha, vožnji i sportskog duha! Dvanaesti Rujanfest donosi najveći lunapark u Hrvatskoj i Kvart fajt – sportskim natjecanjem predstavnika zagrebačkih kvartova na kojem ćemo pronaći najspretniju ekipu. Svaki dan Rujanfesta očekuje vas i stand-up komedija u organizaciji Studija smijeha. 

Svoje iskustvo Rujanfesta podijeli ove godine na svim društvenim mrežama sa #rujanfest2019 i #glazbanemagranice!