Obavijesti

Promo sadržaj

Setcor XDay 2.0: Zakoračite u svijet Cloud tehnologije i inovativnih mogućnosti

Setcor XDay 2.0: Zakoračite u svijet Cloud tehnologije i inovativnih mogućnosti
4

Jeste li spremni otkriti svijet Cloud tehnologije i saznati kako oblak može transformirati vaše poslovanje? Upravo je to cilj Setcor XDay 2.0 konferencije, događaja koji želi promijeniti način na koji razmišljamo o Cloud tehnologiji i poslovanju.

„Setcor XDay 2.0 neće biti samo još jedna tehnološka konferencija; to će biti konferencija na kojoj se inovacija susreće s praksom, gdje stručnjaci i poslovni lideri razmjenjuju ideje budućnosti i uspješnog poslovanja“, rekao je vlasnik Setcora Krešo Troha.

Zašto prisustvovati ovom događaju? U svijetu gdje digitalna transformacija više nije opcija, već nužnost, XDay 2.0 ponudit će uvide u najnovije trendove i prakse koje oblikuju budućnost, otkriti kako tvrtke i institucije mogu optimizirati troškove i ostvariti uštede te izgraditi otpornost u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.

Setcor, kao vodeća tvrtka u Hrvatskoj u pružanju Cloud rješenja, prepoznao je potrebu za platformom na kojoj će se najnovija dostignuća i inovacije predstaviti široj javnosti. Cilj je stvoriti most između tehnoloških stručnjaka i poslovnih lidera, odnosno povezati ih u zajedničkim nastojanjima i pronaći odgovor na pitanje – kako što optimalnije poslovati u današnje vrijeme?

Bit će pripremljen bogat program koji uključuje stručna predavanja i panele te otvara priliku za jedinstvenu razmjenu vrijednih kontakata. Sudionici će imati priliku slušati i učiti od stručnjaka iz ICT branše, kao i poslovnih lidera i poduzetnika, kako bi zajedno istražili najnovije trendove i dijelili dragocjena iskustva.

Osim predavanja i panela, planiran je nagradni natječaj i After party za druženje te VIP zone za networking i "Meet your Match" sastanke, gdje će sudionici imati priliku povezati se s potencijalnim poslovnim partnerima.

Konferencija se održava u Zagrebu, 24. listopada, u otmjenom Wespa Green Gold event centru.

Datum konferencije brzo se približava, pa se pozivaju svi zainteresirani da osiguraju svoje mjesto i postanu dio događaja. Za više informacija i prijave posjetite poveznicu:

U svijetu gdje se tehnologija i poslovanje neprestano mijenjaju, događaji poput XDay 2.0 postaju ključni za one koji žele ostati korak ispred.

Program, govornike i sve ostale relevantne informacije su na službenoj stranici konferencijeSetcor XDay 2.0 | Pridružite nam se na XDay 2.0 i zajedno gradimo bolju budućnost u oblaku!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.