Siguran shopping u Designer Outletu Croatia | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Siguran shopping u Designer Outletu Croatia

Siguran shopping u Designer Outletu Croatia
1

Kako se danas šopingira u modnom gradiću na otvorenom?

Ljubitelji shoppinga i modnih trendova ponovno imaju mogućnost zaviriti u ponudu preko 100 fashion i lifestyle brendova koje nudi modni gradić na otvorenom, Designer Outlet Croatia. Od subote, 9.5. radno vrijeme je produljeno pa centar sada radi od 10 do 20 sati, a od 11.5. otvoreni su i ugostiteljski objekti unutar centra, naravno, uz provođenje propisanih sigurnosnih mjera.

Već otprije poznat po svojoj jedinstvenoj arhitekturi i šarmantnom ugođaju modnog gradića, Designer Outlet Croatia danas svojim posjetiteljima nudi novo iskustvo shoppinga na otvorenom u još sigurnijim uvjetima. S obzirom da je riječ o centru na otvorenom uz puno prostora, čekanja na ulasku u centar nema, no trgovine unutar centra ograničile su broj kupaca kako bi se svi mogli pridržavati propisane fizičke udaljenosti od 2 metra. Bez obzira na provođenje mjera zaštite, pred trgovinama nema čekanja, osim iznimno u dvije do tri velike trgovine. Trgovci i osoblje centra obavezni su nositi maske, a pri ulasku u trgovine za kupce je obavezna dezinfekcija ruku. U javnom prostoru centra postavljeni su punktovi za dezinfekciju kao i sigurnosne preporuke za posjetitelje.

Isprobavanje odjeće je moguće u većini trgovina i kontrolirano je od strane trgovaca koji nastoje posjetiteljima kupnju učiniti što jednostavnijom. Sukladno mjerama zaštite, isprobana odjeća prije povratka u trgovinu ostaje 5 dana u izolaciji, a odjeća koju nije moguće isprobati prije kupovine naknadno se može vratiti uz povrat novca. Ipak, senzacionalna ponuda povodom ponovnog otvaranja nudi širok izbor aktualnih proljetnih trendova, ali i onih koje jedva čekamo nositi u nadolazećoj ljetnoj sezoni.

Iako shopping danas izgleda nešto drugačije od uobičajenog, Designer Outlet Croatia čini se kao savršena destinacija jer nam uz ugodnu šetnju na svježem zraku omogućuje i kupovinu uz neodoljive popuste kojih smo se zadnjih dana zaželjeli.

Sve informacije o ponudi centra i sigurnosne preporuke za posjetitelje dostupne su na www.designeroutletcroatia.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Osjetite bezbrižnost godišnjeg odmora i izbjegnite najčešće ljetne prevare koje vrebaju
PROMO

Osjetite bezbrižnost godišnjeg odmora i izbjegnite najčešće ljetne prevare koje vrebaju

Uz pomoć Aircash Mastercard kartice novac možete držati na jednome mjestu i kontrolirati troškove. Dobra stvar je i da Airchash karticu možete napuniti gotovinom na preko 100.000 prodajnih mjesta u EU

Održiva energetska rješenja za svijetlu budućnost
PROMO

Održiva energetska rješenja za svijetlu budućnost

Na tržištu obnovljive energije, relativno nova, ali brzorastuća privatna tvrtka, Minergy, brzo se istaknula svojim inovativnim pristupom i vrhunskom kvalitetom usluga
Učinite jednostavno poslovanje mogućim
PROMO

Učinite jednostavno poslovanje mogućim

Pokrenite svoj biznis brzo i jednostavno uz RBA digitalno bankarstvo za obrtnike i mala poduzeća