Obavijesti

Promo sadržaj

Širite lijepe priče, širite ljubav

Širite lijepe priče, širite ljubav
2

Sjajne priče najčešće nadahnjuju sitnice: lijepa gesta nepoznate osobe, odluka da danas radite stvari na svoj način, a ne onako kako svi očekuju ili lijep obrok s onima koje najviše volite

Sve u životu može biti okidač za lijepu priču koja dira u srce. No sjajne priče najčešće nadahnjuju sitnice: lijepa gesta nepoznate osobe, iznenađenje jednog običnog dana, odluka da danas radite stvari na svoj način, a ne onako kako svi očekuju ili lijep obrok s onima koje najviše volite. A dirljive priče uvijek nas ispunjavaju dobrim vibracijama i prizivaju osmijeh na lice.

One koji su nam najbliži većinu vremena uzimamo zdravo za gotovo, ili barem tako izgleda, jer su svo vrijeme tu za nas. No umjesto toga, trebamo ih čuvati poput svog života i brinuti se za njihovu dobrobit, jer bez obitelji i onih koje volimo, život bi bio potpuno besmislen. I nema boljeg načina da se u ovim vremenima pobrinete za svoje najmilije nego ih iznenadite ukusnim obrokom te pronađete vrijeme da u tome zajedno uživate.

Još od samog početka, Argeta okuplja ljude oko stola, povezuje obitelji i prijatelje kako bi uživali u ukusnom malom obroku, napravljenom s ljubavlju za one koje volite. Svaka Argeta pašteta izrađena je od pomno odabranih komada mesa, prirodnih začina i biljnih ulja. Nastala je u modernom proizvodnom procesu po najboljim receptima, a sve kako bismo dobili najbolje mazivu i najukusniju paštetu. Glavni sastojak koji dodajemo je naša ljubav prema dobroj hrani, jer samo tako možemo stvoriti najbolji mogući obrok na najiskreniji mogući način te pokazati ljubav i brigu prema našim potrošačima.

Kroz godine Argeta je ugrijala srca potrošača širom svijeta i postala mesna pašteta broj 1 * u Europi, a milijuni Europljana uživaju u doručku ili večeri mažući jedan od naših brojnih mesnih ili ribljih okusa na krišku kruha. To možeš i ti! Uz novu Argetu sa ajvarom, Argeta u Hrvatskoj nudi više od 20 različitih okusa, a svaki je napravljen po receptu BEZ što znači da je svaka Argeta pašteta:

  • bez konzervansa
  • bez umjetnih pojačivača ukusa
  • bez umjetnih boja
  • bez glutena

Svaka dobra priča može započeti dobrim obrokom, pogotovo onim koji je napravljen s ljubavlju. No ponekad je samo dobar zalogaj ukusnog namaza na vama omiljenom kruhu dovoljan za čaroliju. Ako je još začinjen kreativnošću, iznenađujućim novim okusom ili zanimljivim dodatkom, na lice vaše voljene osobe navući će osmijeh. Osmijehnite se i proširite dobre vibracije u svijet.

Argeta. Uvijek širi dobre ideje u svakodnevni život. Dobra strana kruha.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura