Obavijesti

Promo sadržaj

Sjajna vijest: Otvoren najljepši dječji edukativno - zabavni park na Jarunu

Sjajna vijest: Otvoren najljepši dječji edukativno - zabavni park na Jarunu
5

Vikendom dođite na  edukativne  radionice  te se spuštajte na  najvećem  toboganu u Hrvatskoj

Nakon dugo vremena koje smo morali provoditi u zatvorenim prostorijama , došlo je vrijeme da možemo izvesti svoju djecu i osigurati im kvalitetno vrijeme na otvorenom. Stoga je sjajna vijest da je jučer  otvoren najljepši zabavni edukativni park i lunapark za djecu i odrasle  na središnjem djelu Jaruna.

Sukladno propisima i uputama za sve posjetitelje su osigurana dezinfekcijska sredstva kao i upute o pravilnom držanju razmaka tako da je sigurnost svih posjetitelja na najvećem mogućem nivou.

 Uz sve tehnološke napretke, Lunapark i dalje predstavlja ultimativnu zabavu za djecu, ali i njihove roditelje.

5
| Foto: FEST

Na najljepšem djelu Jarunskog jezera (mali otok, kraj pizzerije Dalmatino) jučer se napokon otvorio najljepši zabavni park. U zelenoj oazi svojim posjetiteljima nudi naprave za sve generacije. Očekuju Vas vrtuljci , neizostavni Autići, Kuća smijeha, Baloni, Bungee jumping , Dragon pa sve do atraktivne naprave samo za najhrabrije – Ranger. Kroz nekoliko dana na lokaciju dolazi i nova naprava Sky flayer koji će Vas provozati na 35 metara i osigurati Vam panoramsku vožnju za sjećanje. Za sve željne ugodnog adrenalina na lokaciju je stigao najveći tobogan u Hrvatskoj koji je prva takva naprava u Hrvatskoj.

Uz same naprave vikendom će biti organizirane radionice i predstave za djecu:

  • Znanstvene radionice
  • Škola izviđača
  • Radionica ekologije
  • Kako se ponašati u prometu itd.

Raspored ćete moći vidjeti na njihovim službenim FB stranicama Lunapark Čarli

Zabavni park otvorio je svoja vrata u srijedu  21.4., te će na navedenoj lokaciji ostati sigurno sljedeća dva mjeseca. Uz sva tehnološka napredovanja, i dalje Lunapark predstavlja najveću radost djeci svih uzrasta. Stoga ako ste u Zagrebu  odvedite i razveselite svoju djecu posjetom ovom prekrasnom Zabavnom parku.

 Radno vrijeme zabavnog parka bit će od srijede do petka od 15 do 22 sati, a vikendom i praznikom od 11 do 22 sata.

Na Facebook stranici lunaparka pratite sve informacije o sadržajima i zaigrajte nagradne kvizove.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!