Obavijesti

Promo sadržaj

Skill Box vas vodi u svijet dizajna kroz predavanje dizajnerice interijera Iris Pinjuh

Skill Box vas vodi u svijet dizajna kroz predavanje dizajnerice interijera Iris Pinjuh
2

Iris Pinjuh uspješno je pretvorila svoju strast prema estetici i dizajnu u karijeru dizajnerice interijera s obiljem iskustva, a njezine praktične savjete možete pronaći na Skill Boxu.

Bivši foto model, s uspješnom manekenskom karijerom, Iris Pinjuh, odličan je primjer kako svoju ljubav i strast prema nečemu možete pretvoriti u posao u kojem uživate, u koji možete unijeti cijelog sebe, a sve zahvaljujući iskustvu koje ste stjecali godinama prije.

Iako nikada nije mislila da će se baviti poslom koji danas tako uspješno radi kao dizajnerica interijera, Iris je izašla iz svoje zone komfora i prihvatila ideju koja je stajala pred njom. U svijet interijera dovela ju je strast prema estetici i svemu što život čini ljepšim. Nekako joj je s godinama interes prema modi evoluirao u ljubav prema dizajnu i umjetnosti općenito. Počela je sve oko sebe doživljavati kako svojevrsni dizajn i svako putovanje po svijetu bilo je neiscrpna inspiracija.

Uspješna poduzetnica, sve traženija dizajnerica interijera, kroz svoj Iris Design Studio povezala je ljubav prema lijepom i znanje prema dizajnu. Iris je završila Callegari talijansku školu mode i dizajna za dizajnera interijera prije desetak godina i od tada usavršava svoje znanje na raznim seminarima. Diplomu dizajnera stekla je nakon trogodišnje škole Callegari. Posjećujući stalno razne sajmove i tvornice proizvođača u Europi svoje vještine i dalje brusi i njeguje, a redovito stečeno novo znanje primjenjuje na mnogim raznim projektima svojih klijenata.

U svom predavanju na Skill Boxu, Iris govori o zaokretu u karijeru, onom ključnom trenutku u karijeri koji ju je pogurao prema njenoj istinskoj strasti, o dizajnu interijera, kako pronaći ali i izgraditi vlastiti stil, kako pristupiti uređenju privatnih i poslovnih prostora, koje su razlike, tehnike i metode, kako napraviti skladnim ono što se na prvi tren možda čini nepovezanim. Govori i o tome na koji način surađivati s kooperantima, kako stvoriti svoj tim suradnika i kako zadobiti povjerenje klijenta.

Sve to naučit će vas kroz konkretne primjere, a upravo tu lekciju Mood board, materijali, boje i tkanine, besplatno će te moći pogledati na službenom Youtube kanalu Skill Boxa.

Najvažnije, Iris će vas naučiti kako krenuti od kreativnog procesa i ideje do samog završetka te kako postati dizajner interijera svog prostora s budgetom koji je za svačiji novčanik.

Teme Skill Box predavanja:

  • Predstavljanje
  • Zaokret u karijeri
  • Dizajner interijera
  • Vlastiti stil
  • Mood board, materijali, boje i tkanine
  • Uređenje poslovnih prostora
  • Budget - kočnica ili prednost
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.