Obavijesti

Promo sadržaj

SPAR pripremio najveći izbor za pripremu najboljeg roštilja

SPAR pripremio najveći izbor za pripremu najboljeg roštilja
2

U svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima pripremili smo najveći izbor i najkompletniju ponudu svega potrebnog za pripremu najboljeg roštilja

Za sve naše kupce u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima pripremili smo najveći izbor i najkompletniju ponudu svega potrebnog za pripremu najboljeg roštilja. U širokom asortimanu kupci tako mogu pronaći gotovo dvadeset vrsta roštilja koji se mogu lako uklopiti u svaki vrt, terasu i balkon, bez obzira na veličinu.

Okrugli električni roštilj XL Barbecue prikladan je za sve one s vrtom i bez vrta uz kojeg će priprema ukusnog grilla postati još brža i jednostavnija, a u ponudi se nalaze i roštilj kupola, električni, plinski i klasični roštilji te višenamjenski pekači.

Uz roštilje nudimo i posebnu opremu te rekvizite koji pripremu grilla čine još lakšom i ukusnijom poput zaštitnih rukavica, silikonske podloge koja sprječava ljepljenje hrane na rešetku roštilja, košare za povrće te daske za dimljenje za bolji miris i aromu namirnica s roštilja.

Roštilj je nezamisliv bez dobrog mesa, pa kupci u svim SPAR trgovinama uz standardnu mesnu ponudu mogu pronaći i najveći izbor ćevapa poput onih banjalučkih, sarajevskih, ćevapa od junetine i ovčetine te premium junećih. Tu je i ostala ponuda kvalitetnog mesa pod robnom markom BBQ - pileći ražnjići i pileće file, juneće pljeskavice, carsko meso, svinjski vrat te grill kobasice.

Osim mesa, nudimo i posebne sireve za grill, ali i brojne namirnice iz vegetarijanskog asortimana poput veggie kobasica idealnih za vegeterijanski oblik grilla.

Cijelu grill ponudu potražite na našoj stranici Spar.hr gdje imate mogućnost pregledati cijeli online časopis Dobar tek na preko 60 stranica s brojnim receptima i savjetima za najbolji grill poznatog chefa Tomislava Špičeka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220:  konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom
PROMO

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220: konceptni cestovni automobil, s dvojnim DNA kodom

Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 omogućuje svakodnevne vožnje samo na struju s dosegom do 66 km u kombinaciji s učinkovitom Toyotinom hibridnom tehnologijom pete generacije