Obavijesti

Promo sadržaj

Spavate li dovoljno i zdravo? Vodite brigu o tome jer san definira kvalitetu vašeg života

Spavate li dovoljno i zdravo? Vodite brigu o tome jer san definira kvalitetu vašeg života

Svjetskim danom spavanja, 19. ožujka, želi se upozoriti na važnost spavanja. U prodavaonicama Meblo Trade sve što vam je potrebno za zdrav san do 24. ožujka možete kupiti uz povoljnije cijene...

VIDEO

Ne kaže se uzalud kako ništa ne može kupiti miran san. O zdravstvenim benefitima dobrog sna mnogo je toga rečeno. Snižava razinu stresa, poboljšava zdravlje živčanog sustava, odmara mišiće… U prosjeku, potrebno je 30 minuta da utonemo u san, a spavanje ometaju svjetlost i temperatura u sobi viša od 25 stupnjeva. Svakodnevno akumulirani stres može negativno utjecati na san, a san je naš najveći saveznik u životu. Problemi sa spavanjem u moderno doba postaju sve veći budući da oko 15% odraslih pati od nesanice. 

Svjetskim danom spavanja, 19. ožujka, želi se upozoriti na važnost spavanja s aspekata medicine, obrazovanja, društvenog života i sigurne vožnje. Sutra u tiskanom izdanju 24sata donosimo prilog na osam stranica o zdravom spavanju, a savjetujemo i kako urediti sobu te kupiti idealan madrac.  
Tvrtka Meblo trade već se mnogo godina svjesno brine o vašem zdravlju plasirajući vrhunske proizvode za zdravo spavanje - madrace, krevete, nadmadrace, anatomske jastuke te asesoar. Kako bi vas dodatno potaknuli da spoznate važnost zdravog spavanja, odlučili su u svojim salonima diljem Hrvatske, povodom dana zdravog spavanja, od 11. do 24. ožujka promovirati zdrav san i poticati ljude da isprobaju što više madraca (i ostalih proizvoda za zdravo spavanje) kako bi utvrdili koji je proizvod idealan baš za njih. Naravno, pripremili su i posebne popuste te pogodnosti kako bi zdrav san bio još dostupniji. 

MADRACI NA AKCIJI DO -50%
Meblo trade madraci neprestano se usavršavaju, dopunjuju, te se konstantno lansiraju novi programi koji su usklađeni s najnovijim svjetskim trendovima. Madraci koji ulaze u akciju su sljedeći:
kolekcija SILVER -40%kolekcija Sleep Genesis -35%, kolekcija Meblo trade do -35%, kolekcija TED BED do -50%, kolekcija Meblo trend do -50%, Tempur i Sealy do -30%, kolekcija onlineonly -50%


SPAVAĆE SOBE NA AKCIJI DO -25%
U širokoj ponudi Meblo trade spavaćih soba zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Za neke je ljude spavaća soba namijenjena samo odmoru, drugi je vide kao višenamjensku prostoriju. Bez obzira na vaše viđenje spavaće sobe, jedno je sigurno: trećinu života provedemo u krevetu. Zbog toga ne oklijevajte i uložite novac u kvalitetu i udobnost. Spavaće sobe koje ulaze u ovu akciju su:
TED BED -25%,  MAB -25%,  Miotto 25%, Iron Art -20%, Alples -20%, La Forma -25%, Luna -25%, Alpe -22%, Calligaris -15%, KARE -20%, Almero -25%, Atlas -35%

DODATNI ASORTIMAN ZDRAVOG SPAVANJA DO -50%
TED BED Podnice -30%, TED BED nadmadraci -35%, TED BED jastuci, posteljina i zaštitne navlake -30%, kolekcija SILVER -40%, jastuci Tempur -25%.

Kao dodatnu pogodnost pripremili smo i BESPLATNU DOSTAVU na kompletan asortiman zdravog spavanja (za vrijednost narudžbe veću od 2000 kn).

Posjetite najbliži Meblo trade salon ili webshop u danima zdravog spavanja od 11. do 24. ožujka i uložite u svoje zdravlje već danas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!