Obavijesti

Promo sadržaj

Sport Vision: donacija strukovnoj školi u Velikoj Gorici

Sport Vision: donacija strukovnoj školi u Velikoj Gorici
11

Kompanija Sport Vision u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“ obnovila svlačionicu u Srednjoj strukovnoj školi u Velikoj Gorici

Regionalni lider u sportskoj maloprodaji, kompanija Sport Vision, pokrenula je projekt „Vizija zdrave budućnosti“ kroz koji društveno odgovornim radom potiče razvoj mladih. Kao prvi korak u ovom velikom projektu odabrana je obnova svlačionice u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica u kojoj će se od danas učenici moći pripremati za satove tjelesnog odgoja i sportske vannastavne aktivnosti. Odabrana svlačionica bila je u vrlo lošem stanju, a kako bi dobila potpuno novo ruho zamijenjene su pločice, sve instalacije, sanitarije i oprema svlačionice. 

Ovaj projekt pokrenut je s idejom da se omogući sigurno i neometano obavljanje fizičkih aktivnosti u osnovnim i srednjim školama te mladima osiguraju kvalitetni uvjeti za rast i razvoj. Kompanija Sport Vision uvidjela je sve učestaliji problem neadekvatno opremljenih i zastarjelih dvorana u osnovnim i srednjim školama širom Hrvatske, što je ujedno bila i glavna motivacija za ovaj projekt. 

Ovaj hvalevrijedan projekt „Vizija zdrave budućnosti“ od velikog je značaja za našu školu i za sport. Ulaganjem u obnovu sanitarnog bloka podigli smo kvalitetu izvođenja nastavnih aktivnosti tjelesne i zdravstvene kulture. Isto tako obnovom sanitarnog bloka pružit ćemo kvalitetniju uslugu svim sportašima Zagrebačke županije koji koriste navedeni prostor. Na kraju još jednom najsrdačnije zahvaljujemo cijeloj tvrtki Sport Vision d.o.o., pogotovo onima koji su izravno sudjelovali u osmišljavanju i realizaciji donacije, na pomoći koju ste nam nesebično pružili te vam želimo mnogo uspjeha u daljnjem radu.“, rekao je Miroslav Antolčić, v.d. ravnatelja Srednje strukovne škole Velika Gorica.

U ime kompanije Sport Vision želim se zahvaliti svima koji su podržali, za nas veoma važan projekt „Vizija zdrave budućnosti“. Ovo je prvi ovakav projekt i jako smo zadovoljni realizacijom. Nadamo se da će mladi uživati u novouređenom prostoru, a uskoro nastavljamo s društveno odgovornim radom i nastavkom projekta „Vizija zdrave budućnosti“. Neprestano podržavamo razne sportske manifestacije i potičemo na fizičku aktivnost, no ovaj projekt nam je od velike važnosti jer u Hrvatskoj imamo mnogo mladih koji kroz razne sportove ostvaruju zavidne rezultate, dok se za iste pripremaju u poprilično lošim uvjetima. Nadamo se da ćemo kroz ovaj projekt osigurati mladima kvalitetne uvjete za sportski rast i razvoj.“, istaknula je Vesna Čačić, direktorica marketinga kompanije Sport Vision.

Ovo je samo prvi korak u ovom velikom projektu promicanja zdravog rasta i razvoja mladih kroz sportske aktivnosti, a Sport Vision će nastaviti s društveno odgovornim radom kako bi podigla svijest o važnosti ovakvih projekata i u budućnosti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince