Obavijesti

Promo sadržaj

Stiže Croatia Winter Music Festival u Areni Zagreb

Stiže Croatia Winter Music Festival u Areni Zagreb
5

Tjedan dana vrhunske glazbe i popratnih događanja u Areni Zagreb od 31.12. do 6.1.

Croatia Winter Music Festival dolazi u Zagreb! Prvo izdanje glazbenog festivala učinit će Zagreb europskom metropolom elektronske plesne glazbe u tjednu od 31. prosinca 2016. do 6. siječnja 2017. Festival koji će se održati u zagrebačkoj Areni koncipiran je kao događanje koje posjetiteljima nudi kombinaciju dnevnih i večernjih događanja koja će obogatiti turističku ponudu grada tijekom novogodišnjih blagdana. Program Festivala starta u subotu, 31. prosinca, spektakularnim Zagreb 360° New Year's Eve partyjem u zagrebačkoj Areni. Svi ljubitelji vrhunske svjetske plesne glazbe u 2017. će ući uz Armina van Buurena i još nekoliko poznatih DJ imena te nenadmašnu produkciju. Headliner večeri Armin van Buuren već 15-ak godina suvereno vlada trance glazbenom scenom i neprekidno je u TOP 5 na listi DJ Maga. Jedini je DJ na svijetu koji je titulu najboljeg osvajao četiri godine za redom. Trenutno je 4. svjetski DJ prema glasovima čitatelja DJ Maga, a ove godine obilježava i 15-godišnjicu svoje super uspješne radio emisije A State of Trance koja se emitira na više od 100 radio stanica u 84 zemlje i tjedno ima više od 37 milijuna slušatelja. Posljednjih godina Armin redovito nastupa na ULTRA Europe festivalu i na festivalima na paškom Zrču, a u svim izjavama za hrvatske medije i sam često ističe koliko voli doći u Hrvatsku. Zato je Novu godinu odlučio dočekati u Zagrebu u kojem će prvi put nastupiti na impresivnoj pozornici pred tisućama fanova iz Hrvatske i cijelog svijeta. Prvi veliki zagrebački nastup zaslužio je i poseban DJ set zbog kojeg će posjetitelji Arene zauvijek pamtiti ulazak u 2017. godinu!

Nizozemsku novogodišnju DJ ekipu uz van Buurena čine i poseban gost Sander van Doorn, MOTi, Julian Jordan i David Gravell, a na stageu u Areni pridružit će im se i Juicy M, mlada ukrajinska DJ zvijezda koja zadnjih godina osvaja svjetske pozornice kombinacijom electro i progressive house ritmova. Van Doorn je već deset godina konstanta na EDM sceni, a prepoznatljiv je po svojim progressive / electro / techno ritmovima i autorskoj glazbi, što mu je osiguralo stalnu prisutnost na TOP 100 listi DJ Maga. Popularnost je stekao remiksevima poznatih trance hitova, ali i suradnjom s poznatim pop / rock izvođačima poput benda Arctic Monkeys. U bogatoj karijeri ispunjenoj nebrojenim nastupima na festivalima i događanjima širom svijeta, surađivao je i s Robbijem Williamsom i Pet Shop Boysima te s kolegom i sunarodnjakom Martinom Garrixom. MOTi, producent i electro house DJ, poznat je po čestim glazbenim suradnjama s kolegama među kojima su i mega popularni Tiësto, Major Lazer i Martin Garrix. Julian Jordan je 21-godišnjak koji zajedno s Martinom Garrixom (s kojim je dijelio i školske klupe) predvodi novi val nizozemskih EDM DJa, a glazbom se počeo baviti s 15 godina. Prepoznatljiv je po svom specifičnom stilu koji ne podliježe trenutnim trendovima pa ga je MTV proglasio DJem od kojeg se u godinama koje dolaze mogu očekivati velike stvari. David Gravell je trance DJ i producent čiju su kvalitetu već na početku karijere prepoznali kolege kao što su Armin van Buuren, Hardwell i W &W, a surađivao je i s Dash Berlinom. Kao nova zvijezda na trance sceni nastupio je na A State Of Trance festivalima u Australiji i Europi, a Hrvatsku je posjetio prilikom nastupa na ULTRA Europe festivalu.

U nedjelju, 01. siječnja održat će se repriza dočeka REPLAY 360° NYE uz nastupe vodećih hrvatskih i regionalnih DJa i Flower Power, legendarni program kluba Pacha s Ibize, a na najvećoj regionalnoj reprizi novogodišnjeg dočeka očekuje se nekoliko tisuća partijanera iz Hrvatske, regije i cijele Europe.  Posjetitelje u ponedjeljak, 2. siječnja očekuje HEART uz glavne zvijezde večeri Juliana Jordana i Davida Gravella. U utorak, 3. siječnja LAUNDRY donosi nastupe Sick Individualsa, Kure i Thomasa Newsona. Duo Sick Individuals gradi glazbenu karijeru vlastitim autorskim hitovima i remiksevima za svjetske zvijezde kao što su Rihanna, Avicii, David Guetta i Madonna. Kura je 29-godišnji portugalski electro house DJ i producent koji je svoj glazbeni put započeo još kao tinejdžer u lisabonskim klubovima, a danas nastupa na festivalima i u klubovima širom svijeta. 22-godišnji Thomas Newson je nizozemski DJ koji je prvi uspjeh doživio kao 19-godišnji mladić – njegov singl Flute na YouTubeu je pogledan više od 50 milijuna puta! Njegov brzi proboj na dinamičnu EDM ne čudi jer mu je ritam jednostavno u genima – otac Marco V poznati je DJ i producent te jedan od pionira elektronske glazbe u Nizozemskoj.

U srijedu, 4. siječnja na ENTER ZAGREB PARTY PRESENTS WRONG CROWD u zagrebačku Arenu stižu R3hab, Lvndscape i Justin Oh. R3hab je 30-godišnji DJ marokanskog porijekla, a smatra se jednim od predstavnika modernog nizozemskog house podžanra zajedno s Afrojackom i Chuckiejem. Trenutno je 21. na listi DJ Maga. Četvrtak, 5. siječnja, predzadnji dan festivala, označava lagani povratak u stvarnost nakon party tjedna uz program Armada. Poznata izdavačka kuća čiji su izvođači, među ostalima, Dash Berlin, Dimitri Vegas & Like Mike, W&W and Lost Frequencies, u Zagreb dovodi niz vrhunskih DJa. Stižu Rodg B2B Ruben de Ronde, Jochen Miller, David Gravell, Mark Sixma, Omnia i Jorn van Deynhoven. Posljednji dan Croatia Winter Music Festivala, petak, 6. siječnja, donosi program ULTRA Europe Countdown uz tech-house i techno DJe Ferrecka Dawna, Redonda, Headhunterze i Raidena.

U ponedjeljak i utorak, 2. i 3. siječnja u Arenu Zagreb stižu najbolji igrači koji će sudjelovati na Zagreb Gaming Areni. Tijekom dva dana održat će se turniri u igrama League of Legends, FIFA i Overwatch. Poseban doživljaj bit će turnir u igri Hearthstone, koji u Zagreb dovodi neke od najboljih svjetskih igrača pa će se prvi put hrvatski igrači natjecati protiv najvećih svjetskih zvijezda. Za sve turnire osigurani su bogati nagradni fondovi, a za FIFA i Overwatch turniru moguće se izravno prijaviti za sudjelovanje u Areni Zagreb. Za League of Legends i Hearthstone u subotu, 17.12, održat će se posljednji krug kvalifikacija. Više informacija kako se prijaviti te link za prijave mogu se pronaći na www.croatiawintermusicfestival.com. U goste dolaze i četiri najpoznatija regionalna YouTubera koji će posjetitelje educirati kako razviti posjećen YouTube kanal, a bit će organizirano niz popratnih događanja na kojima će posjetitelji moći isprobati najnovije igre i tehnologije kao što je VR. Turnir je otvoren i za gledatelje, a karta po cijeni od 50 kn vrijedi za oba dana.

Ulaznice za sve dane Croatia Winter Music Festivala dostupne su za kupnju online putem www.ticketshop.hr te putem prodajnih mjesta partnera, među kojima su i Atlas prodajna mjesta te Tisak Media. Karte su u prodaji u nekoliko kategorija, a cijene za Zagreb 360° New Year's Eve se kreću od 100,00 kn za 3. kat dvorane do 2.000,00 kn za VVIP zonu, odnosno restoran. Upiti za VIP i VVIP karte mogu se slati na vip@ultraeurope.com Cijene za ostale dane kreću se od 50,00 kn do 380,00 kn (VIP). Cijene po kategorijama i danima mogu se pronaći na www.croatiawintermusicfestival.com.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!
PROMO

Ponosni na povijest, uzbuđeni za budućnost!

Karlovačko pivo specijalnim izdanjem slavi 170. rođendan

Debljina i probiotici
PROMO

Debljina i probiotici

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ), preko 65 % Hrvata ima prekomjernu tjelesnu masu ili debljinu, a taj broj stalno raste, što predstavlja veliki javno-zdravstveni problem.
Zelena pustolovina u Kopačkom ritu: Zov prirode, zvuk močvare i duh prošlosti
PROMO

Zelena pustolovina u Kopačkom ritu: Zov prirode, zvuk močvare i duh prošlosti

Na površini od 25 tisuća hektara ovdje je 1976. godine utemeljen najstariji hrvatski park prirode