Obavijesti

Promo sadržaj

Što svaka žena mora posjedovati u ormaru ove sezone?

Što svaka žena mora posjedovati u ormaru ove sezone?
2

Izgleda da odjeću s ovim minimalistički, ali upadljivim detaljem, nikada nećemo izbaciti iz svoga ormara

Iznova i iznova moda, modni trendovi i ženska odjeća se obnavljaju i uvijek vraćaju u novijem ruhu. Tako i ove sezone, puff rukavi su ponovno u trendu. Ovaj neodoljivi stil 80tih već neko vrijeme je must-have, bilo da su rukavi na majici, bluzi ili haljini. Izgleda da odjeću s ovim minimalistički, ali upadljivim detaljem, nikada nećemo izbaciti iz svoga ormara. 

Blazer s remenom 

Ovaj trend je zaista zaživio i postao neizostavan. Zašto je blazer s remenom toliko efektan modni trend, potvrđuje nam remen koji drastično naglašava i sužava struk. Osim što remen možete nositi s blazerom, možete ga nositi  s jaknom. Kako bi efekt bio još upadljiviji, kombinirajte remen sa sakoom velikih ramenica. Isprobajte ovu kombinaciju na poslu, izlascima ili kežual varijantima, sigurno će vas oduševiti!

Ovo su samo neki od detalja koji su osvojila srca svih dama koje su zaljubljenice u modu. Pored blazera s remenom i puff rukava, HIT za ovu sezonu su također:

  • Kožni komadi odjeće
  • Plisiranje suknje i haljine
  • Rese

Napravite savršenu kombinaciju i birajte odjevne komade tamo gdje je zagarantirano kvalitetna ženska odjeća.

Što nam donosi moda za muškarce?

I za jače polovine, ovosezonski trendovi potrudili su se da kombiniraju sve što se do sada nije kombiniralo. Kako to izgleda i što su to modni trendovi pripremili za muškarce različitih modnih ukusa? 

Ležerno-poslovni stil

Ono što je ove sezone aktualno, a do sada se nije primjenjivalo je sako + ležerni komad odjeće. Tako, primjerice, možete kombinirati sako i rolku. Ova, naizgled nespojiva, kombinacija unijela je novi modni dašak koji do sada niste imali prilke vidjeti. Iako će neki dobro razmisliti da li će se oprobati u ovom novom trendu, vjerujte nam da kada je jednom isprobate zauvijek će postati vaš BROJ 1 odabir!

Ležeran stil

Ležeran stil se ove sezone ogledao u višeslojnom odijevanju. Zapravo, ovaj modni trend je olakšica svim muškarcima koji ne vole pretjerano razmišljati o tome što odijenuti i da li će pogriješiti u odabiru. S ovim modnim trendom, možete odijevati džempere uz košulje različitih uzoraka ili džempere koji se kombiniraju s rolkama i na to sve ukrasiti se upečatljivim šalom oko vrata. Kombinacije su mnogobrojne, a višeslojno odijevanje je postalo super moderno! Tako da, prepustite mašti na volju i napravite sjajne kombinacije!

Gdje pronaći odijevne komade za moderne, dobitne kombinacije?

Koji brendovi su uvijek u trendu?

Umjesto da iznova kupujete nekvalitetnu odjeću i mijenajte je svake sezone, rješenje je kupovina odjeće na vrhunskom mjestu i vrhunskih brendova. Svaki brend odlikuje nekom svojom kvalitetom, tako da svatko može pronaći baš ono za čime traga. U širokoj ponudi brendova su: Armani, Guess, Tommy Hilfiger, DKNY, Boss, Dior ili https://answear.hr/m/desigual koji će popuniti ormare i muškaraca i žena! Pored svih brendova tu je još mnoštvo drugih, a vi birajte one koji su vam favorit, jer sigurno ćete pronaći svoj omiljeni!

Neka vam kupnja postane istinski užitak, zadovoljstvo i kročenje kroz svijet mode!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!