Obavijesti

Promo sadržaj

Stop bolovima u želucu! Pomoć za razne želučane tegobe na bazi pčelinjih produkata

Stop bolovima u želucu! Pomoć za razne želučane tegobe na bazi pčelinjih produkata
6

Među najučestalijim problemima današnjeg modernog načina života su upravo oni vezani za želudac, bilo da je to gastritis, refluks, gerb, žgaravica, postojanje bakterije Helicobacter pylori i sl., sve to ometa normalno funkcioniranje i remeti nam kvalitetu života. Stres, ubrzani ritam, nekvalitetna i neredovita prehrana također negativno djeluju na sam rad i funkcioniranje želuca.

Postavlja se pitanje kako si pomoći, a dugoročno ne naštetiti organizmu?

Prirodni proizvodi Radovan Petrović su dodaci prehrani na bazi pčelinjih produkata koji poboljšavaju opće stanje organizma i pomažu kod spomenutih tegoba.

Manufaktura Radovan Petrović već preko 60 godina postoji na tržištu i nudi provjerene i kvalitetne proizvode, prirodne dodatke prehrani i prirodnu kozmetiku od pčelinjih produkata. Naši brojni korisnici garancija su učinkovitosti proizvoda, a sami proizvodi sadrže isključivo hrvatske sirovine-med, propolis, cvjetni prah te se naslanjaju na tradiciju uz provjerena znanstvena istraživanja o pčelinjim sastavnicama i njihovim blagotvornim djelovanjima na ljudski organizam.

Predstavljamo vam Ulkomed sa sladićem, mentom i kamilicom za želudac - dodatak prehrani koji zbog sladića iznimno djeluje na sluznicu te brzo i učinkovito pomaže regulaciji rada želuca. Uklanja tegobe i doprinosi normalnoj funkciji probavnog trakta, a upravo zbog sadržane kamilice oporavlja sluznicu i smiruje nadraženost. Osobe koje ne podnose slatko ili med kao namirnicu mogu koristiti Tinkturu od propolisa.

Tinktura od propolisa, radi sadržanog propolisa koji je bogat flavonoidima, jako osnažuje imunitet. Propolis je najpoznatiji prirodni antibiotik stoga djeluje i antibakterijski i protuupalno.      

Tinktura od propolisa se pokazala vrlo djelotvornom kod žgaravice, refluksa, viška želučane kiseline i kroničnog gastritisa. Obnavlja crijevnu floru nakon antibiotske terapije, regulira pH, smiruje nadraženost te smanjuje upalu kod divertikuloze. Mogu je koristiti dijabetičari, trudnice i dojilje te osobe koje ne podnose med kao namirnicu.

Terapeutska primjena Tinkture od propolisa s Ulkomedom se pokazala vrlo djelotvornom kod kroničnog gastritisa i čira na želucu.

Api Dodatak je dodatak prehrani s propolisom i odlična prirodna 𝐩𝐨𝐦𝐨𝐜́ 𝐳𝐚 𝐨𝐬𝐥𝐚𝐛𝐥𝐣𝐞𝐧𝐢 𝐢𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐞𝐭!

Koristi se kod problema dišnog sustava, bakterijskih upala, crijevnih oboljenja i oporavlja organizam nakon bolesti. Služi kao podrška kod teških oboljenja gdje uz jake i invazivne terapije održava stabilnu krvnu sliku i imunitet. Prirodan proizvod za cijelu obitelj kao prevencija i poboljšanje imuniteta.

U kombinaciji  s Tinkturom od propolisa vrlo učinkovito djeluje kod bakterije Helicobacter pylori. Naročito je učinkovit kod djece s teškim respiratornim problemima (npr. astma i teški oblici bronhitisa)

Naši proizvodi ostaju 𝟏𝟎𝟎% 𝐩𝐫𝐢𝐫𝐨𝐝𝐧𝐢 𝐨𝐝 𝐤𝐨𝐬̌𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐝𝐨 𝐤𝐫𝐚𝐣𝐧𝐣𝐞𝐠 𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬𝐧𝐢𝐤𝐚, bez dodanih konzervansa, emulgatora i aditiva te su testirani i odobreni pri Ministarstvu zdravstva RH  te su sigurni za korištenje u preporučenim dozama. Proizvodnja se odvija u vlastitom pogonu uz primjenu HACCP sustava, a također posjedujemo certifikate u skladu s normama ISO 9001 i ISO 22000 koji predstavljaju potvrdu stroge kontrole kvalitete.

Za razliku od sintetske terapije prirodni proizvodi ne oštećuju želučanu sluznicu, ne stvaraju ovisnost, mogu se uzimati bez ograničenja i paralelno uz propisanu terapiju.

Možete nas kontaktirati za savjete prije upotrebe na broj 099 6216 744

Našim sastojcima možete vjerovati!

Pronađite naše proizvode u svim ljekarnama ili na web shopu: https://radovanpetrovic.com/shop/ ili nas nazovite na 01/6216 444

Radovan Petrović d.o.o.
Tina Ujevića 7, Velika Gorica

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura