Obavijesti

Promo sadržaj

Story više nije isti… saznajte zašto od 13. veljače

Story više nije isti… saznajte zašto od 13. veljače
1

Prateći najnovije trendove u dizajnu i držeći se najviših profesionalnih standarda, naš kreativni tim novinara i urednika mjesecima je s velikim veseljem stvarao temelje novog Storyja

Saznajte zašto od 13. veljače kad ćemo vam predstaviti novi, potpuno redizajniran Story. Prateći najnovije trendove u dizajnu i držeći se najviših profesionalnih standarda, naš kreativni tim novinara i urednika mjesecima je s velikim veseljem stvarao temelje novog Storyja. Najmoćniji celebrity časopis nije dobio samo novo ruho, nego i potpuno nov pristup stvaranju sadržaja. Vodili smo se dugogodišnjim iskustvom, ali i srcem, napravili smo magazin kakav bismo i sami rado čitali, tjednik kakav nam je nedostajao, uz nove rubrike i više ekskluzivnog sadržaja.

Na velika se vrata tako vraćaju slavni Storyjevi modni i beauty editorijali koji će vrhunskom produkcijom i inovativnošću diktirati trendove te oduševljavati publiku. Vraćaju se i one golicave ekskluzive koje mogu snimiti samo Storyjevi paparazzi. 
Dopustite nam da vas ponovo povedemo u Story dan – idealan dan koji ćete provesti u društvu najvećih zvijezda, inspirativnih osoba, najnovijih trendova i ekskluzivnih događanja. 

Čim otvorite Story, ušli ste u Storycafé – na jutarnjoj ste kavi okruženi A listom domaćih i stranih zvijezda, prepričavate sitne novosti. Nastavljate listati i ulazite u samu bit Storyja – ručate okruženi zvijezdama, dotičete se većih tema, novih ljubavi, razvoda, trudnoća, velikih životnih prekretnica... Slijedi, naravno, šoping – uz Lifestyle istražujete nove modne i beauty trendove, a zatim idete na masažu, manikuru ili frizuru. Potom ćete popiti Cocktail i otići na izložbu ili u kazalište, a dan ćete završiti na Partyju, na crvenom tepihu ili se provoditi na najtrendi događanjima. 

Nadamo se da ćete u ovom i svakom idućem Storyju uživati jednako kao što mi uživamo stvarajući ga te da ćemo još mnoge kave, ručkove, šopinge, koktele i partyje doživjeti zajedno. 

Potražite novi Story od 13. veljače na svim prodajnim mjestima.

#noStorynoglory

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!