Summer siesta by Prahir Fine Jewellery ostavlja bez daha | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Summer siesta by Prahir Fine Jewellery ostavlja bez daha

Summer siesta by Prahir Fine Jewellery ostavlja bez daha
10

Trendovi u nakitu svake se godine mijenjaju, no jedno je sigurno kad je u pitanju nakit premisa – „manje nije više“

Nakit kao must have modni dodatak koji svaku odjevnu kombinaciju čini posebnom i drugačijom iz sezone u sezonu ostaje omiljeni dodatak neovisno nosite li jednostavne kombinacije ili raskošne haljine.

Od minimalističkih do upečatljivih komada ovo ljeto obožavamo nakit sa zlatnim sjajem stiliziran samostalno ili u slojevitim nizovima bilo da se radi o prstenju, narukvicama, ogrlicama ili naušnicama.

Editorijal za kolekciju Summer siesta sniman je na predivnim lokacijama Opatije i kvarnera s Martinom Vuletić (@vule2209) u glavnoj ulozi i Dorom Šarić (@dorabarker) iza kamere, dok je za šminku zaslužna Klaudija Kelemović (@clo up), a za frizuru Ines Kolaj iz studija ljepote Bliss (@ines_10.08)

Haljine su djelo dizajnerice Ivane Jurić iz njezina dizajnerskog studija (@ivana_juric_design).

Atraktivni komadi iz ove kolekcije mogu se nositi i na dnevne i na večernje kombinacije te će prekrasna nijansa žutog zlata odlično izgledati na već preplanuloj koži. Kolekcija se sastoji od različitih veličina naušnica, ogrlica s medaljonima, prstenja i narukvica koje se mogu nositi zajedno u formi slojevitog stiliziranja ili kao jedinstveni, upečatljivi komadi koji zasigurno neće proći nezapaženo.

Dobar nakit bezvremenski je klasik. Svaka žena želi svom stylingu dati notu personaliziranosti i upravo je pravi izbor nakita ono što daje završni efekt svakoj kombinaciji i ogledalo je našeg unutarnjeg sjaja bez obzira na godine, ističu iz Prahir Fine Jewellery-ja, zlatarnice koja će svaku ženu pokazati u najboljem svijetlu i svaku kombinaciju učiniti upečatljivom.

Dopustite si odvažnost prilikom odabira nakita, budite opušteni i neopterećeni jer u nakitu ne vrijedi pravilo „manje je više”. Spajajte nespojivo, igrajte se s veličinama, bojama i oblicima, a jedini je savjet da bude chic!

Sada je najbolje vrijeme za odabir novih komada nakita jer u svim Prahir Fine Jewellery poslovnicama u tijeku je popust na srebrni nakit i nakit s pozlatom do -50%!

Zlatni, srebrni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća. Virtuozne kolekcije oplemenjene ljubavlju i nježnošću stvaranja,  inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena odraz su višegodišnjeg rada i kombinacije vrijednih majstorskih ruku i moderne tehnologije iz radionice luksuza obitelji Prahir.

Posjetite nas u našim poslovnicama u Arena Centru, Bogovićevoj 1b,  Ilici 43 i u Avenue Mallu te u Velikoj Gorici na adresama Zagrebačka 56 i 57.

Odaberite nakit koji će biti odraz Vaših emocija i Vašeg stila.

www.prahir.hr

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/prahir_finejewellery/?hl=hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central