Obavijesti

Promo sadržaj

Super obrok za sve: Dovoljno je 5 - 7 minuta, ali ih okrenite nekoliko put

Super obrok za sve: Dovoljno je 5 - 7 minuta, ali ih okrenite nekoliko put
6

Za ovu sezonu gastro blogeri Sandra Rončević i Vedran Bošković pripremili su dva odlična recepta s kobasicama, jednostavna za pripremu, a puna okusa.

Blage, klasične, pikantne ili dimljene, kuhane ili pečene - da bismo uživali u njima, ne trebamo posebna znanja i vještine, dovoljni su dobar recept i malo mašte. Ako ste u žurbi, pečene u tavi odličan su izbor za ručak, dovoljno ih je okrenuti nekoliko puta, 5 - 7 minuta. Vikendom ih pak možete opušteno pripremati u pećnici uz omiljeno povrće. Priprema traje nešto duže, no tako okusi i sočnost dolaze do punog izražaja. Zamisliti roštilj bez kobasica gotovo je nemoguće, a za vrhunski užitak treba ih peći na umjerenoj vatri uz često okretanje i, svakako, izbjegnite bockanje.

Za ovu sezonu gastro blogeri Sandra Rončević i Vedran Bošković pripremili su dva odlična recepta s kobasicama, jednostavna za pripremu, a puna okusa.

Peperonata s Kranjskom i Domaćom dimljenom kobasicom

Autorica bloga “O slanom & slatkom”, Sandra Rončević predlaže Peperonatu s Kranjskom i Domaćom dimljenom kobasicom, poznato talijansko jelo s paprikama i lukom obogaćeno s dvije vrste PIK kobasica. Peperonata je u Italiji omiljeno jelo od karameliziranog luka i pirjanih paprika, a kad im se priljubi i par miješanih, dobro pečenih kobasica, dobijete obrok koji ćete rado svako malo ponavljati na vašem jelovniku. Kako pripremiti ovo jelo i koji su vam sastojci potrebni, pogledajte ovdje.

Pečeni miks s Debrecinkom i Ljutom kobasicom

Užurbani način života mijenja i naše kulinarske navike i volimo jela koja možemo brzo složiti i poslužiti u bilo koje doba dana. Gastro bloger Vedran Bošković pripremio je upravo takvo jelo! Za njegov slasni miks pečenih kobasica uz razne dodatke kao što su jaja na oko, prženi krumpir i salata treba vam samo 30 minuta, a odlično je što dodatke možete lako prilagoditi svom ukusu. Kako pripremiti ovo jelo i koji su vam sastojci potrebni, pogledajte ovdje.

Kuhane ili pečene, za sve prilike i različite načine pripreme, PIK kobasice uvijek su odlično rješenje. Upoznajte nova lica omiljenih kobasica, pronađite inspiraciju za nove gastro užitke, otkrijte bogatstvo okusa!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Arriva i Brioni udružili snage: na nekim linijama i 28 polazaka dnevno, karte od 2,5 eura
PROMO

Arriva i Brioni udružili snage: na nekim linijama i 28 polazaka dnevno, karte od 2,5 eura

S novom zajedničkom mrežom pod nazivom Busly, putovanje Hrvatskom postaje jednostavnije, udobnije i pristupačnije nego dosad
Zaboravite na dosadne božićne poklone- Donosimo prijedloge poklona iz Bauerfeinda
PROMO

Zaboravite na dosadne božićne poklone- Donosimo prijedloge poklona iz Bauerfeinda

Ako biste ove godine, umjesto pidžame, veste ili poklon bonova, svojim najmilijima željeli pokloniti zanimljiv i koristan poklon, koji neće skupljati prašinu na polici, već će se rado koristiti – zavirite u naše božićne prijedloge za inspiraciju!
Čaroban advent na Ugljanu: prosinac u Hilton Hotelu Preko
PROMO

Čaroban advent na Ugljanu: prosinac u Hilton Hotelu Preko

Čarolija Adventa stigla je na Ugljan! Hotel Preko pretvorio se u zimski raj uz radionice, koncerte i posjete Djeda Božićnjaka. Doživite mediteranski blagdanski duh za samo 77 EUR