Obavijesti

Promo sadržaj

Svakodnevne prednosti eko zavjesa

Svakodnevne prednosti eko zavjesa
3

Eko zavjese izrađene od bio pamuka ili mješavine pamuka odličan su odabir za prozračan i čist dom koji odiše ugodom i potiče ekološku održivost. Jednako dobro odgovaraju tradicionalnim i modernim stilovima uređenja, a njihove brojne prednosti čine ih poželjnim izborom u svakoj prostoriji vašeg doma

Što je eko u nazivu eko zavjesa?

Oznaka bio ili eko odnosi se na 100% prirodnu proizvodnju, bez upotrebe ikakvih kemikalija. Eko zavjese, odnosno zavjese izrađene od bio pamuka ili mješavine pamuka i drugih materijala, imaju svoje velike prednosti u odnosu na druge tkanine.  Osim što je ugodniji pod rukom i ima hipoalergenski učinak, velika prednost bio pamuka  je ona ekološka.  U proizvodnji bio pamuka dokazano se smanjuje šteta na tlu, okolišu i ljudima. Uzgojem bio pamuka smanjena je potrošnja vode i emisija plinova te se ostavlja pet puta manje otpadnih voda od konvencionalnog uzgoja.

Eko tkanine su biorazgradive i lako se mogu reciklirati što ih čini ekološki prihvatljivijom opcijom naspram ostalih tkanina.

Hipoalergeni pročišćivači zraka

Eko zavjese su odličan izbor za spavaće i dječje sobe. Zapravo, možete ih postaviti u bilo koju sobu koju želite. Ako volite puno prirodnog svijetla u prostoriji, odaberite prozirne pamučne zavjese koje neće potpuno blokirati svjetlost. Budući da su izrađene od prirodnih vlakana, ne izazivaju alergije poput astme, osipa i ekcema. Zavjese od bio pamuka mogu vam pomoći ako imate problema sa spavanjem jer pročišćavaju zrak u prostoriji.

Otpornost eko tkanina

Bio tkanine su vrlo otporne na vanjske utjecaje. Neće izblijedjeti niti se istrošiti na suncu, poput nekih tkanina od sintetičkih vlakana. Otporne su na sunčevu svjetlost i toplinu i antibakterijske su.

Prednosti pamuka

Bilo da je riječ o 100% pamuku ili mješavini pamuka i poliestera, bio tkanine su izvrsne  i svestrane tkanine koje dobro funkcioniraju u svakoj prostoriji. Mekoća i nježnost pamuka posebno odgovara prozorima koji se često otvaraju jer mogu lagano puhati na povjetarcu.

Još jedna velika prednost pamučnih zavjesa je veća učinkovitost izolacije nego što to mogu umjetne tkanine. Pamučne zavjese vam mogu pomoći u hlađenju kuće ljeti, sprječavajući ulazak sunčeve svjetlosti ili mogu izolirati prozore od hladnoće zimi.

Održavanje

Pamuk je vrlo lako održavati. Lako se pere i suši, a po potrebi se može prati više puta. Mnoga umjetna vlakna vrlo su osjetljiva na toplinu. To znači da ako se naboraju teže ih je popraviti jer ih glačanje može uništiti. Pamuk je otporniji na toplinu i može se glačati, a nakon što se osuše, vaše zavjese izgledaju jednako dobro kao uvijek.

Više zavjesa pogledajte na web stranici TepihLand.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!