Obavijesti

Promo sadržaj

Svečano otvorenje poslovnice Tomić & Co. u Zadru

Svečano otvorenje poslovnice Tomić & Co. u Zadru
10

U Zadru službeno otvoren sedmi BMW i MINI prodajno - servisni centar u Hrvatskoj

U Zadru, pred brojnim gostima službeno je otvoren drugi najveći prodajno – servisni centar u zemlji tvrtke Tomić & Co. generalnog zastupnika za BMW i MINI automobile, te BMW motorkotače. Ta sedma poslovnica Tomić & Co u Hrvatskoj, počela je s radom početkom lipnja na površini većoj od 2.200 četvornih metara. Zadarski prodajno - servisni centar izgrađen prema najnovijim standardima BMW Grupe, među najsuvremenijim je poslovnicama jednog automobilskog branda u Hrvatskoj, što dodatno potvrđuje da je Tomić & Co. predvodnik u promicanju novih tehnologija i usluga na regionalnom tržištu.

Odličan smještaj zadarske poslovnice Tomić & Co., na magistrali, u blizini luke Gaženica, jamči dobru prometnu povezanost i laku dostupnost lokacije za sve ljubitelje istinskog zadovoljstva u vožnji u Zadarskoj i Šibenskoj županiji.

Na svečanosti u Zadru premijerno je prikazan 'THE 1', treće izdanje BMW-a serije 1, najuzbudljiviji model u svojoj klasi koji se od sada može naručiti diljem zemlje. Taj automobil je pridobio svjetsku pozornost svojim suvremenim dizajnom, tehnologijom ovjesa koja omogućuje maksimalnu okretnost i inovativnim mogućnostima povezivanja. Tijekom testnih vožnji Jadranskom magistralom okupljeni na svečanosti u novoj poslovnici, mogli su doživjeti fascinantnu voznu dinamiku tog lidera među premium kompaktima.

Brojne uzvanike iz javnog života Hrvatske i Zadra pozdravio je i vlasnik tvrtke Tomić & Co. gospodin Franjo Tomić, čija tvrtka, pored zastupstva BMW i MINI vozila za Hrvatsku, ima zastupstvo velike njemačke BMW Grupe i za Bosnu i Hercegovinu i Albaniju.
Za više od 300 uzvanika koje je između ostalog zabavljala primadona naše zabavne glazbe Zorica Kondža, bila je to večer za pamćenje. Za tvrtku Tomić & Co. otvaranje još jedne poslovnice potvrda je ostvarenje planova razvoja tvrtke, najavljenih još tijekom rođendanskog slavlja tvrtke Tomić & Co. 2017. u povodu četvrt stoljeća generalnog zastupstva  za BMW vozila. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!