Na Chill&Grill festivalu na Bundeku do 3. svibnja u Pevec chill zoni nalazi se instagramični vertikalni vrt pored kojeg se jednostavno morate fotkati i saznati koji su tip grill majstora
Svi na Bundek: Najbolju fotografiju Pevec nagrađuje roštiljem
Osim u dobroj klopu, cugi i mjuzi, na Chill&Grill festivalu na Bundeku do 3. svibnja svakako uživajte i u chillanju. Za to se pobrinuo Pevec. U Pevec chill zoni nalazi se instagramični vertikalni vrt pored kojeg se jednostavno morate fotkati. Posjetitelji mogu saznati koji su tip grill majstora i osvojiti nagrade. U Pevec zoni saznajte jeste li Homo ćevapus koji svaku vrstu hrane najradije baca na roštilj ili Tipus za ekipus čija je filozofija što više, to bolje i zato se njemu preporučuje najveći roštilj u ponudi. Pic-pic pac pak pravi je obiteljski čovjek koji seprilagođava se ukusu gostiju. Možda ste i Tele na gradele, kod kojeg niti jedna prigoda ne prolazi bez roštilja ili pak Stari žar - roštilj-majstor koji se genijalnim roštiljem želi vratiti u dobra, stara vremena kad su svi bili „slobodni“.
No to nije sve! Posjetitelji se mogu fotkajti uz Pevec roštilje uz #pevecgrillologija i najkreativniju fotografiju nagrađuje roštilje. Samo NAJfinija jela hrvatske kuhinje čekaju vas na Samofino by Pevec kućici gdje ćemo grillati samo domaće proizvode uz poznatog chefa Marina Rendića iz Bistro Apetit by Marin Rendić! Uzbudljiva kombinacija okusa poput mediteranske srdele s marmeladom od rajčice, namazom od maslina i motarom, Meat the King kobasice od crne svinje uz umak od estragona i hrena, kao i juneći šiš uz ciklu i dresing od jogurta, mente i limete i mnogi drugi, pružit će vašim nepcima nezaboravno iskustvo!
Vidimo se na Bundeku do 3. svibnja!
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištuJeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u OpatijiNastavi tradiciju uz Staročeško
U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.