Obavijesti

Promo sadržaj

Svi na Bundek: Najbolju fotografiju Pevec nagrađuje roštiljem

Svi na Bundek: Najbolju fotografiju Pevec nagrađuje roštiljem
7

Na Chill&Grill festivalu na Bundeku do 3. svibnja u Pevec chill zoni nalazi se instagramični vertikalni vrt pored kojeg se jednostavno morate fotkati i saznati koji su tip grill majstora

Osim u dobroj klopu, cugi i mjuzi, na Chill&Grill festivalu na Bundeku do 3. svibnja  svakako uživajte i u chillanju. Za to se pobrinuo Pevec. U Pevec chill zoni nalazi se instagramični vertikalni vrt pored kojeg se jednostavno morate fotkati. Posjetitelji mogu saznati koji su tip grill majstora i osvojiti nagrade. U Pevec zoni saznajte jeste li Homo ćevapus koji svaku vrstu hrane najradije baca na roštilj ili Tipus za ekipus čija je filozofija što više, to bolje i zato se njemu preporučuje najveći roštilj u ponudi. Pic-pic pac pak pravi je obiteljski čovjek koji seprilagođava se ukusu gostiju. Možda ste i Tele na gradele, kod kojeg niti jedna prigoda ne prolazi bez roštilja ili pak Stari žar - roštilj-majstor koji se genijalnim roštiljem želi vratiti u dobra, stara vremena kad su svi bili „slobodni“.

No to nije sve! Posjetitelji se mogu fotkajti uz Pevec roštilje uz #pevecgrillologija i najkreativniju fotografiju nagrađuje roštilje.  Samo NAJfinija jela hrvatske kuhinje čekaju vas na Samofino by Pevec kućici gdje ćemo grillati samo domaće proizvode uz poznatog chefa Marina Rendića iz Bistro Apetit by Marin Rendić! Uzbudljiva kombinacija okusa poput mediteranske srdele s marmeladom od rajčice, namazom od maslina i motarom, Meat the King kobasice od crne svinje uz umak od estragona i hrena, kao i juneći šiš uz ciklu i dresing od jogurta, mente i limete i mnogi drugi, pružit će vašim nepcima nezaboravno iskustvo! 
 
Vidimo se na Bundeku do 3. svibnja!  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.