Obavijesti

Promo sadržaj

Švicarska marka satova Darwil objavljuje svoj vodeći model: Secret Agent

Švicarska marka satova Darwil objavljuje svoj vodeći model: Secret Agent
2

Zagonetna švicarska marka satova Darwil objavljuje svoj vodeći model, Secret Agent, za velike ljubitelje satova kako bi proslavio svoj veliki povratak

Secret Agent nasljednik je Darwilove prethodne poznate serije Agent 007. Njegov velik okvir u obliku cijevi, različite boja, izbor traka, kućište od bronce, čine ga jedinstvenim. Bit će predstavljena dva modela limitirane kolekcije, a samo 200 primjeraka satova bit će dostupno putem interneta.

Darwilov logo krasi kruna u obliku ikonične kupole pravoslavne crkve. Početkom prošlog stoljeća, Darwil je proizvodio široku paletu stolnih i zidnih satova. Njihovi džepni satovi od plemenitih metala iz istog razdoblja imali su oznaku "Ancre de Precision" kako bi potvrdili njihovu točnost.

U 1950-im i 1960-im godinama Darwil je postao željeni statusni simbol radničke klase. Svi su željeli posjedovati Darwilov sat, ali mnogi ga nisu mogli priuštiti. Darwilov sat imao je pouzdane švicarske mehanizme, kvalitetnu izradu i elegantne tanke futrole koje se dopadaju modernom svakodnevnom entuzijastu. Obitelji su putovale svojim Zastavinim automobilima vikendom u Trst u Italiji kako bi istražili grad i kupili kvalitetne satove Darwil u „Darwil Palace“. Nakon nekog vremena okupili su tisuće vjernih kupaca koji su dolazili iz cijele Europe kako bi kupili vlastiti sat iz švicarske proizvodnje Darwil. Tijekom svog rada samo je “Darwil Palace” uspio prodati više od dva milijuna satova.

1970-ih godina popularnost je nastavila rasti tijekom uvođenja novih modela i patentirane tehnologije darblock za zaštitu satova od udaraca i padova. Poznate osobe nosile su satove Darwil, uključujući Jamesa Bonda i televizijskog voditelja Antona Martija, tvrdeći da je to "najprecizniji najsuvremeniji sat na tržištu".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Danas, kao i prije 100 godina, Darwil stvara novi klasik s izvanrednom izradom, vrhunskim materijalima i neusporedivim omjerom cijene i performansi na tržištu autentičnih satova švicarske proizvodnje. Kolekcija Secret Agent počinje okretati potpuno novu stranicu Darwilove povijesti u proizvodnji satova. Ako ste entuzijast prema trajnoj vintage umjetnosti, nikada nećete propustiti njihovo remek-djelo, Secret Agent.

Skenirajte QR kôd ili kliknite na ovaj link i prijavite se na web stranicu kako bi na vrijeme saznali sve informacije i osigurali svoj primjerak limitirane kolekcije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj