Obavijesti

Promo sadržaj

Tarikov i Lejlin tehno ljubimac čisti dom od poda do stropa

Tarikov i Lejlin tehno ljubimac čisti dom od poda do stropa
3

Prašina i prljavština jednostavno nemaju šanse s bežičnim štapnim usisavačem Dyson V11™ Absolute Extra. Lako doseže svaki kutak, ostavljajući iza sebe besprijekorno čiste površine i zrak

Lejla i Tarik Filipović na glasu su kao jedan od najskladnijih parova među poznatima. Zorno se to vidi i u njihovu zagrebačkom domu, gdje nema podjele na tvoje“ i moje“ zadatke, već si međusobno pomažu u kućanskim poslovima. Štoviše, našli su način da to maksimalno pojednostave zahvaljujući bežičnom štapnom usisavaču Dyson V11™ Absolute Extra.

"S ovim naprednim kućnim gadgetom, čišćenje nam je doista – čas posla, jer prašinu i prljavštinu slisti u tren oka. Pomoću njega lako dosegnemo svaki kutak, od poda pa sve do stropa. Njegov futuristički izgled i funkcije našim sinovima čine čišćenje zabavnim i začas srede svoje sobe. Veliki je plus i to što Dyson V11 Absolute Extra odlično uklanja dlake i tragove kućnih ljubimaca, pa možemo stan održavati besprijekorno čistim unatoč nestašlucima naše pomeranke Doll, kažu Filipovići kojima Dysonov pametni usisavač dobro dođe i kada borave u svojoj kući za odmor na moru. Lako ga je ponijeti sa sobom jer se može rastaviti, pa u automobilu ne zauzima mnogo mjesta.

Bračni par Filipović već godinama koristi i druge Dysonove kućanske uređaje koji su toliko neizostavan dio njihove svakidašnjice, da su Lejla i Tarik postali ambasadori ovog premium brenda. Dyson je najpoznatiji upravo po inovativnim usisavačima koji se neprestano usavršavaju još otkako je James Dyson, slavni britanski izumitelj i osnivač brenda, 1983. predstavio prvi usisavač na svijetu bez vrećice i time revolucionalizirao čišćenje doma. Ovaj neumorni 74-godišnjak danas okuplja tisuće inženjera čija je misija da uvijek idu dalje od postojeće tehnologije, razvijajući nova rješenja. 

Dyson V11™ Absolute Extra bežični štapni usisavač apsolutni je superheroj u svojoj kategoriji.

  • Dubinski čisti svugdje, zahvaljujući izuzetno snažnom digitalnom motoru koji stvara veću usisnu snagu nego bilo koji drugi bežični usisavač i većina usisavača na žicu.
  • Uklanja 99,97% čestica veličine do 0,3 mikrona (mikron je tisućiti dio milimetra) te izbacuje zrak vrhunske čistoće. Stoga je idealan odabir za alergičare.
  • Pametna tehnologija osjeća“ promjene tijekom usisavanja te automatski prilagođava snagu između tepiha i tvrdih podova. Dyson V11™ Absolute Extra bogato je opremljen raznim četkama i nastavcima za dubinsko čišćenje na raznim površinama (ima čak i poseban nastavak za fuge između pločica), pa uklanja i najtvrdokorniju prljavštinu.
  • Vrlo je fleksibilan pa se njime lako mogu dosegnuti nedostupna mjesta – nisko ispod i iza namještaja, ali i visoko kako bi se, primjerice, očistili gornji rubovi dovratnika, zidne ventilacijske rešetke, paučina na stropu...
  • Usisavač s izuzetno snažnom baterijom može se optimizirati prema trenutnim potrebama, jednostavnim prebacivanjem između tri načina rada: Auto, Eco i Boost.

Auto opcija automatski prilagođava usisnu snagu na različitim vrstama podova, pa se ne moraju zamjenjivati nastavci i produljuje se vrijeme rada baterije. Eco način rada omogućuje do 60 minuta čišćenja na svim vrstama podova, a najsnažniji Boost je za intenzivno i brzo čišćenje tvrdokorne prljavštine.

  • Na drški usisavača je LCD ekran koji prikazuje trenutne performanse – među ostalim, odabrani način rada, preostalo vrijeme trajanja baterije, podsjetnik za održavanje filtera i obavijesti o začepljenju. 
  • Veliki spremnik od 0,76 l znači manje zaustavljanja u radu. Mehanizam naciljaj i pusti“ omogućuje lako i higijensko pražnjenje spremnika.
  • U svakom domu lako se nađe mjesta za Dyson V11™ Absolute Extra – odložite ga na zidni stalak / stanicu za punjenje i spreman je za ponovnu uporabu. Izmjenjiva baterija može se puniti unutar ili izvan uređaja.

Svim vlasnicima Dyson proizvoda na raspolaganju je podrška i pomoć stručnjaka - Tehno Mag d.o.o ovlašteni je Dyson servis i distributer za Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju, Kosovo i Albaniju.

Dyson uređaji mogu se kupiti kod ovlaštenih partnera u poslovnicama i web trgovinama: bazzar.hr, ekupi.hr, emmezeta.hr,     

 harveynorman.hr, lesnina.hr, links.hr, mall.hr, mikronis.hr, mobilmedia.hr, sancta-domenica.hr, svijet-medija.hr, tehno-mag.hr,

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hit poslastica za iznenadne goste: Imamo recept za desert od 2 sastojka
PROMO

Hit poslastica za iznenadne goste: Imamo recept za desert od 2 sastojka

Osim brzog i jednostavnog recepta za savršenu proljetnu poslasticu, saznajte sve o Prima Mjesecu kuhinja jer vas očekuju kuhinje po mjeri uz uštede do 60% te gratis Bosch perilica posuđa.

Tri desetljeća izvrsnosti: Alles slavi uz veliku nagradnu igru za svoje kupce
PROMO

Tri desetljeća izvrsnosti: Alles slavi uz veliku nagradnu igru za svoje kupce

Alles, poznata tvrtka koja se bavi trgovinom i distribucijom elektromaterijala, obilježava tridesetu godišnjicu svog poslovanja. Za ovaj važan jubilej, odlučili su nagraditi lojalnost svojih kupaca
Velika investicija Vlade RH predstavljena na Tjednu karijera Sveučilišta Sjever
PROMO

Velika investicija Vlade RH predstavljena na Tjednu karijera Sveučilišta Sjever

Sveučilište Sjever dobiva novi kampus u Varaždinu