Promo sadržaj

Komentari 0

Tata, kćer će ti kupiti auto…bicikl i romobil

Tata, kćer će ti kupiti auto…bicikl i romobil

Sretna dobitnica petice prije dva dana stigla je na blagajnu Lutrije kako bi podigla dobitak od 370.460,44 kune osvojen u 44. kolu Eurojackpota

Mlada igračica ne igra na istom prodajnom mjestu i nema svoje brojeve, a upravo je čudesne i pomalo nevjerojatne kombinacije uplatila na sam dan izvlačenja, u Kratkoj 1 u Ludbregu. Odigrala je dvije kombinacije slučajnim odabirom. Na istom su se listiću tako našla dva niza brojeva, koje kad pogledate i usporedite s dobitnom kombinacijom koja glasi: 11, 19, 24, 33, 39 – 1,4; odmah shvatite o čemu se radi. U drugoj je kombinaciji pogodila svih pet brojeva (iz grupe brojeva od 1 do 50), a u prvoj dva broja (iz grupe brojeva od 1 do 10).

Mnogi bi rekli kakav peh jer je glavni dobitak, koji je za to kolo iznosio 158 milijuna kuna, promaknuo za dlaku, ali ne i naša dobitnica: „Nema veze, presretna sam i s dobicima petice i 1+2! Možda ću se malo i napiti. Zdrava sam i osjećam se odlično….a to je ipak najveće bogatstvo“. Zanimljivi su i njeni planovi s osvojenim iznosom: „Prvo ću roditeljima kupiti novi automobil jer ovaj koji trenutno voze je jako star, a potom rješavam stambeno pitanje“ – dodala je na kraju.

Uz ovu odlikašicu prošlog tjedna svoj dobitak podignuo je još jedan Eurojackpot odlikaš - dobitnik petice iz Novog Marofa koji je u 43. kolu osvojio iznos od 604.813,03 kn. „Sretan sam, najradije bi vas sve izljubio, ali zbog mjera koje su na snazi ne smijem“ – rekao je vidno uzbuđeni dobitnik. Niti on nema svoje prodajno mjesto, ali ima svoje brojeve iako, kako kaže, nekad odigra po osjećaju.

U četvrtak 5. studenog šestica iznosi 1.000.000 kn, a petak 6. studenog donosi Eurojackpot od 249.000.000 kn.