Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Terme Tuhelj – Nigdje povoljniji jesenski odmor u najvećem kompleksu bazena u Hrvatskoj

Terme Tuhelj – Nigdje povoljniji jesenski odmor u najvećem kompleksu bazena u Hrvatskoj
4

Ljeto je prošlo, ova godina će nam svima ostati u sjećanju. Ipak vjerujemo da ćete je se zbog nekog razloga rado sjećati. Stoga, ako ljeti nije išlo sve po planu, neka jesen bude na vašoj strani

Najbolji odmor za jesenske dane …

Uz kišovite i tmurne dane, raspoloženje će vam popraviti nezaboravan odmor. Posjetite Terme Tuhelj i doživite nešto novo. Opustite se u saunama, uživajte u Vodenom planetu, zabavite se na toboganima i iskusite ljekovita svojstva termalne vode.
 

Idealno za parove ili obitelj …

Bilo da tražite mjesto gdje ćete se opustiti sa svojom boljom polovicom, ili želite odmor za cijelu obitelj. Pravo rješenje da napunite baterije i stvorite prostor za novu energiju, su Terme Tuhelj.

Što vam je na raspolaganju …

Boravak u hotelu Well 4* učinit će da se u Termama Tuhelj osjećate kao u bajci. Uživat ćete u gastronomskim užicima i modernom namještaju. Kompleks bazena i infrastruktura za potpuno iskustvo kupanja tu je za vas, kako bi vaš odmor bio savršen. 8 vanjskih i unutarnjih bazena koji nude različite atrakcije, raznoliku ugostiteljsku ponudu, zabavnu animaciju i jedinstveni doživljaj za sve generacije!

… za djecu …

Uživat ćete u unutarnjim i vanjskim bazenima. Vodeni grad na unutarnjim bazenima vam jamči veselje za djecu i njihove roditelje. Adrenalinski šareni, veseli i razigrani tobogani s brojnim prskalicama i vodenim igračkama savršeno se uklapaju u ostale atrakcije.

… i za roditelje …

Potreban vam je odmor? Od svega? Pod stresom ste zbog poslovnih obaveza, ali ni školske obaveze ne pomažu? Terme Tuhelj su pravo mjesto za vas. Tu vas očekuje najveći centar sauna u Hrvatskoj. Opustite se i pobjegnite od svakodnevnog stresa! Opuštanje, odmor i nezaboravni doživljaj! Miris aromatičnih ulja, zvuci opuštajuće glazbe, intimno okruženje… Sve to i još više na jednom mjestu!
 

Za svoj više nego zasluženi odmor izaberite najbolje. Samo odlučite koji termin vam odgovara, spakirajte kovčege i krenite prema najvećem kompleksu bazena u Hrvatskoj – uživajte u Termama Tuhelj.