Obavijesti

Promo sadržaj

Tko radi najbolji koktel od Sensationa?

Tko radi najbolji koktel od Sensationa?
7

Novi osvježavajući okus popularnog gaziranog pića Sensation ovo ljeto je – limunska trava, a svoja umijeća u spravljanju ukusnih koktela pokazali su Ivan Vukušić, Alex Milinković i Lea Mijatović

U subotu, 30. lipnja popularna zagrebačka terasa bila je prepuna poznatih lica koja su se okupila kako bi pokazali svoje umijeće u miksanju ljetnih koktela koristeći novi okus Sensationa - limunska trava. Ukusne koktele pripremali su Ivan Vukušić, Alex Milinković i Lea Mijatović te otkrili svoje recepte za osvježenje kad ponovo dođu visoke ljetne temperature. 

Terasa inspirirana novim okusom Sensationa - limunskom travom postala je zelena oaza za chillanje i odmaranje svakog ljetnog dana, a hlad na njoj osigurava drveće limuna uz dekoraciju limunskom travom. Miksanjem Sensation summer mix koktela Ivan Vukušić, Alex Milinković i Lea Mijatović prvim ovosezonskim partyem imena Super Shpitza powered by Sensation najavili su dnevne partye sljedećih 16 subota. 

Glavni sastojak predstavljenih koktela je novi okus Sensationa - limunske trave, a uz par jednostavnih sastojaka i nekoliko kockica leda čine Sensation Summer Mix koktele nezaobilaznim pićem svakog ljetnog partya, koje će se moći konzumirati i u lokalima diljem obale. Zahvaljujući ekstraktu limunske trave te sokovima marakuje, naranče i limuna, Sensation limunska trava namijenjen je mladima i svima koji se tako osjećaju, a posebice onima koji vole mjehuriće. Novi okus omiljenog pića pripadnika svih generacija, manje je kalorijske vrijednosti i zasigurno će oduševiti sve ljubitelje gaziranih pića i koktela, jer će svojim limunkastim okusom postati sinonim za ludi provod i ukusno osvježenje.

Stoga, ne oklijevajte i potražite novi Sensation limunska trava u najbližem kafiću, noćnom klubu, beach baru ili se okušajte sami u pripremi Sensation summer mix koktela!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!