Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 6

Tko se boji ribe još? Priprema ove namirnice na roštilju nije zahtjevna ako se držite osnova

Tko se boji ribe još? Priprema ove namirnice na roštilju nije zahtjevna ako se držite osnova

U južnim krajevima ribu na gradele svrstavaju u glavne specijalitete. No u kontinentalnom dijelu još postoji oprez pri njezinoj pripremi unatoč tome što je recept za uspjeh prilično jednostavan

Svima su nam već dobro poznate blagodati ribe, kao što su to bogati izvori energije, proteina, masti i višestruko nezasićenih omega-3 masnih kiselina. Redovitim konzumiranjem ove namirnice čuvate i svoje zdravlje, a ima li išta ljepše nego kad znate da ukusan i zdrav obrok možete pripremiti vrlo jednostavno te u izuzetno kratkom roku? 

Mornar za roštiljem

Nije prevelika filozofija ispeći ribu na grillu, a upravo tako njezin fantastičan okus najbolje dolazi do izražaja. U pripremi ne treba komplicirati nego se držite jednostavnih koraka. Dovoljno je ribu poškropiti s malo maslinova ulja te solju i mirisnom mirodijom mediteranskih začina kao što su ružmarin i majčina dušica. Tako začinjena i marinirana, peče se na užarenoj rešetki dok ne poprimi zlatnu boju. Pravi gurmani servirat će je s tradicionalnom dalmatinskom mješavinom maslinova ulja, češnjaka i peršina uz dodatak kuhanoga krumpira. Ovako pripremljena riba je zdrava, nutritivno vrijedna, a okusom prava fantazija. Zato pozovite društvo ili obitelj i pripremite im ribu na roštilju te budite sigurni da će se tražiti porcija više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

A sada doznajte gdje potražiti kvalitetnu ribu...

Uz nagradni natječaj uronite u ljeto s najboljim ribama!

Hrvatski brend Cromaris lider je u proizvodnji i preradi premium mediteranske ribe vrhunske kvalitete. Riječ je o tvrtki koja je dobitnik Superior Taste Award 2021 za sve svoje prijavljene proizvode: brancina, oradu, hamu, gofa i zubatca. Njihova je misija razvijati kulturu zdrave i uravnotežene prehrane te konzumacije morske hrane. Zato neka njihova misija bude i vaša te iskoristite sezonu grilanja kako biste ljeto proveli s najboljim ribama i upoznali šarolike mogućnosti pripreme ribe na roštilju. Takav način pripreme donosi mnoštvo prednosti, a ističu se brzina pripreme, bogatstvo okusa, koje se postiže začinima i prilozima, te sjajna nutritivna vrijednost i pogodnosti za naše zdravlje. U infografici pogledajte ostale prednosti ribe na grillu, a na kraju članka čeka vas nagradni natječaj u kojem možete osvojiti Cromaris poklon bon od 200 kuna!

Cromaris_LJSNR_HR_1080x1920_1705
Nagradni natječaj je završen, hvala na sudjelovanju! Dobitnici su:
  • Ivanka Marić
  • Ivana Pipunić
  • Vladimir Rakoš
  • Jure Dodig
  • Vedran Potočki 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini