Obavijesti

Promo sadržaj

Tommy ima novu nagradnu igru: odaberite"385" jer „Tommy zna da voliš hrvatsko“

Tommy ima novu nagradnu igru: odaberite"385" jer „Tommy zna da voliš hrvatsko“
1

Započela je nagradna igra Tommy-ja pod nazivom „385“, osmišljena i pripremana kao specifičan projekt poticanja kupnje proizvoda domaćih proizvođača i potpore razvoju hrvatskog gospodarstva

Radi se o jedinstvenom konceptu nagradne igre koja, osim bogatog fonda nagrada za kupce, upućuje na jačanje svijesti o potrebi kupovine proizvoda hrvatskih proizvođača, a upravo simbolika „385“ upućuje sve kupce da pri odluci o kupovini pojedinog proizvoda preferiraju i odabiru proizvode čiji kodovi počinju s385“, jer to jamči da su kupili proizvode hrvatskih tvrtki. Kupovinom takvih proizvoda jačaju se spone između domaćih kupaca i proizvođača, a to je ujedno i jamstvo boljih razvojnih perspektiva cijelog gospodarstva.

Poruka „Tommy zna da voliš hrvatsko“ je inspiracija koju treba imati na umu pri odgovornoj kupovini, a na taj način šaljemo poruku domaćim proizvođačima da su oni naš prvi izbor i da ih na ovaj način podržavamo. Kao jedan od lidera hrvatske maloprodaje Tommy kontinuirano zagovara potrebu poticanja hrvatske proizvodnje i proizvođača. To se ogleda u asortimanu gdje su u velikoj većini zastupljeni proizvodi domaćih dobavljača.

Ovom kampanjom želimo dodatno potaknuti prodaju hrvatskih proizvoda i na taj način aktivno doprinijeti razvoju hrvatskih tvrtki, ali i ukupnog nacionalnog gospodarstva, te očuvanju radnih mjesta što je posebno značajno kada se nalazimo u specifičnim i izvanrednim situacijama koja negativno utječu na gospodarska kretanja.

Suradnjom sa brojnim domaćim dobavljačima a posebno s nizom malih i srednjih lokalnih proizvođača, aktivno potičemo njihov razvoj, što je posebno značajno u segmentu proizvodnje poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, kako bi se stimulirala proizvodnja i povećao stupanj proizvodne samodostatnosti. Ovu kampanju podržava i Hrvatska gospodarska komora, kao partner u promicanju razvoja domaćeg gospodarstva, a u kampanji dodatno promoviramo proizvode označene sa oznakama „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno hrvatsko“.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!