Obavijesti

Promo sadržaj

Toyota Yaris Cross – Popularan gradski automobil u SUV varijanti

Toyota Yaris Cross – Popularan gradski automobil u SUV varijanti
9

Toyota Yaris Cross popularan je, mali gradski auto koji je u ovom modelu zasjao u svojoj SUV varijanti. Upravo ovaj model spaja najbolje iz dva segmenta: praktičnost i kompaktnost gradskog automobila te robusnost i karakter sportskog terenca

SUV verzija popularnog gradskog automobila

· praktičan, kompaktan i komforan dizajn

· napredni paket aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense 2

· odlična kontrola i povezanost uz Toyota Smart Connect

· Toyota Easy financiranje s mjesečnom ratom od 207 €

Toyota Yaris Cross popularan je, mali gradski auto koji je u ovom modelu zasjao u svojoj SUV varijanti. Upravo ovaj model spaja najbolje iz dva segmenta: praktičnost i kompaktnost gradskog automobila te robusnost i karakter sportskog terenca.

Odignutost od tla i povišen položaj sjedala ovaj popularan model čine odličnim izborom za klijente koji teže boljem osjećaju sigurnosti i samopouzdanja dok upravljaju automobilom.

Iako je nastao na temeljima popularnog Yaris modela, Yaris Cross se može pohvaliti svojom individualnošću. I vanjština i unutrašnjost podsjećaju na model Yarisa ali posebni dodaci na dizajnu prate neka nova pravila kako bi ovaj model istaknuli i učinili jedinstvenim.

Temelj sigurnosnih performansi Yarisa Cross je njegova platforma GA-B koja ovom automobilu daje izuzetnu krutost karoserije. U namjeri da zadovolji najviše i najstrože standarde neovisnih ispitivanja, dodatno koristi pogodnosti sustava aktivne sigurnosti Toyota Safety Sense i napredne funkcije pomoći u vožnji, koje pomažu u izbjegavanju čitavog niza najčešćih opasnosti na cesti pružanjem informacija, ranim upozorenjima i, kada je potrebno, automatskim kočenjem i zakretanjem upravljača.

Oprema ovog automobila će svakako pomoći u smanjivanju stresa. Toyota Smart Connect pruža savršenu kontrolu i odličnu povezanost. Novi HD dodirni zaslon od 9" nudi pristup povezanoj navigaciji putem oblaka s obavijestima o zbivanjima na cesti u stvarnom vremenu kao i bežičnoj integraciji pametnog telefona, uključujući Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Kako se sustav Toyota Smart Connect neprekidno razvija, nove usluge i funkcionalnosti će se automatski dodavati u sustav putem osvježavanja preko Interneta, čime će vlasnici uživati u sve većem broju pogodnosti u svom Yaris Crossu.

Kao velika prednost ovog modela, osim male potrošnje goriva u gradu, ističe se veličina prtljažnog prostora u odnosu na veličinu samog automobila, pa se tako ovaj model ponosi prostranošću prtljažnog prostora od čak 397 litara.

Yaris Cross je jedini kompaktni, hibridni SUV koji nudi pametni sustav pogona na sva četiri kotača (Intelligent All-Wheel Drive – AWD-i), a dolazi u četiri osnovne razine opreme (Luna, Sol, Sport i Elegant) dok hibridno izdanje ima još mogućnost Adventure i Premiere Edition paketa. Svaki od paketa ima jedinstvene karakteristike kako bi se prilagodio što većem broju potencijalnih kupaca.

Jednostavan za upravljanje, a istovremeno okretan i komforan, Yaris Cross je vrlo brzo

zauzeo visoko mjesto na ljestvici popularnosti u kategoriji SUV vozila, a sada je upravo ovaj model dostupan u posebnoj promo ponudi Toyote.

Toyota Yaris Cross u paketu opreme Sol dostupan je uz mjesečnu ratu od 207 €, isključivo putem Toyota Easy financiranja.

Oprema Sol uključuje:

• TOYOTA SAFETY SENSE 2 ® (napredni paket aktivne sigurnosti)

• Toyota Touch 2, zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 20,3 cm (8'')

• Smartphone connectivity – omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto

• Elektrokromatsko unutrašnje ogledalo

• Bežični punjač

• Kameru za vožnju unatrag

• Senzor za kišu

• 16'' aluminijske naplatke

Više detalja o ovoj posebnoj ponudi ali i o detaljima samog modela možete pronaći na: Toyota Yaris Cross

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama
PROMO

KB d.o.o. postavlja standarde u održivosti s novim projektom i tehnologijama

Tvrtka KB d.o.o. iz Sračinca održala je 24.04.2024. završnu konferenciju projekta „Development of green-based production“.